βιαστής ΜΙΧΟΣ
«Θα σε σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας να το ξέρεις έχω επαφές» φέρεται να έλεγε ο 53χρονος στην 12χρονη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου βιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου στον Κολωνό.

Όπως αποκάλυψε ο θείος της 12χρονης στον Αντ1, συγκλονίστηκαν από τα μηνύματα που διάβασαν στο κινητό της από τους επίδοξους βιαστές της.

«Η αδερφή μου άρπαξε το κινητό της μικρής και είδε 240 μηνύματα, και δεν είναι μόνο το site που λένε. Στο Facebook εκτός από το κανονικό της προφίλ, είχε φτιάξει και ένα να μοιάζει με 16-17 χρονών, με τα φίλτρα και με αυτά.

Βλέπω έναν - δύο μαντράχαλους, μεγάλους 60-59. Τους απείλησα, τι θες εσύ με το μικρό; Ποιο μικρό; Δεν είναι 17; Και 17 να ήταν, λέω, που την ξέρεις; Ο ψηλός, λέει. Ποιος ψηλός; Το έκλεισαν μετά το προφίλ τους εντελώς.

Στην ερώτηση τι έγραφαν στα μηνύματα ο θείος της είπε «Της έγραφαν ''πότε θα έρθεις μωρό μου. Κάνεις καλό σεξ;'', ενώ την πλησίασε μέχρι και παντρεμένο ζευγάρι! 

«Μετά έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger, ακούω μία γυναίκα, λέει: “έλα κορίτσι μου». Mόλις άκουσαν εμένα το έκλεισε κατευθείαν. Τους απείλησα και αλλάξανε κατευθείαν, ανώμαλοι όλοι».

Την απειλούσε για να εκδίδεται

Σύμφωνα με τον θείο της 12χρονης, η ανιψιά του τους αποκάλυψε ότι ο 53χρονος την απειλούσε για να το αναγκάσει να εκδίδεται. «Μας είπε προχθές ότι το απείλησε με ένα πιστόλι. Θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας να το ξέρεις έχω επαφές».

«Θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σου δίνω εγώ λεφτά, πράγματα από το μαγαζί. Πήγαινε στον κύριο να του μιλήσεις, τίποτα δεν θα σου κάνει, θα σου δώσει λεφτά», της έλεγε.

Πώς παγίδευσε τον 53χρονο η αστυνομία

Τις τρεις εβδομάδες που η αστυνομία παρακολουθούσε τον 53χρονο, είχε ζητήσει από την οικογένεια να μην εμφανίζεται πουθενά. Το παιδί δεν πήγαινε στο μαγαζί του και όταν ο κατηγορούμενος τηλεφωνούσε στη 12χρονη, το κινητό απαντούσε μια αστυνομικός.

«Απάνταγε η αστυνομία σε ό,τι στέλνανε αυτοί. Δεν είχε πλέον το κινητό, μας το πήρε η αστυνομία και παρακολουθούσε το κύκλωμα.

Ο 53χρονος της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της

Σημειώνεται πως η γιαγιά της 12χρονης, λίγες ώρες πριν την συγκλονιστική μαρτυρία του θείου του κοριτσιού, είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 πως η σύζυγος του 53χρονου έδινε στην οικογένεια του κοριτσιού 10.000 ευρώ για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση, αλλά και ότι ο 53χρονος ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και από τα μικρότερα αδελφάκια της.

«Δεν αποκάλυψε το παιδί… το παιδί το είχα εδώ εγώ. Ερχότανε και ήταν συνέχεια άρρωστο: έκλαιγε, “πονάει το κεφάλι μου”, “πονάει η κοιλιά μου”, “πονάει εκείνο”… “Τί έχεις παιδί μου;”. Δεν ήθελε το παιδί να μιλήσει. Το κράταγα εδώ, “μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα εκεί”. Χτύπαγαν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και σηκώνονταν και έφευγε κλαίγοντας. Απλά ανακαλύψαμε όλα αυτά στο τηλέφωνο, στο τηλέφωνο τα βρήκαμε όλα αυτά.

Τα μηνύματα τα είδανε αυτοί που ξέρουνε και τα παιδιά εδώ..Είδαμε μόνο κάτι μηνύματα, ότι “να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες”, “να βγάλει φωτογραφίες γυμνή και να τις ανεβάσεις”, να του τις στείλει και όχι μόνο το μικρό κορίτσι, να βγάλει και απ’ τις αδερφές του γυμνές και να τις στείλει!», είπε η γιαγιά του κοριτσιού.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

oikonomiko_panepistimio_athinon.jpg
Λαμπρή διάκριση για το ΟΠΑ: Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στις κορυφαίες παγκοσμίως
Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ μεταξύ των κορυφαίων “Business Schools” παγκοσμίως σύμφωνα με το CEOWORLD Magazine
Λαμπρή διάκριση για το ΟΠΑ: Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στις κορυφαίες παγκοσμίως
νηπιαγωγείο
Νίκη εκπαιδευτικών και γονέων Σάμου: Ανακλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο τμημάτων σε νηπιαγωγείο
«Πήραν πίσω την απόφαση για κλείσιμο 2 τμημάτων στα νηπιαγωγεία του Αγίου Στεφάνου», τονίζουν οι εκπαιδευτικοί
Νίκη εκπαιδευτικών και γονέων Σάμου: Ανακλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο τμημάτων σε νηπιαγωγείο