SEPOLIA
«Όλα στο φως, δεν θα μείνει καμία σκιά» δήλωσε ο Τ. Θεοδωρικάκος - Έδιναν 10.000 ευρώ για να ξεχαστούν οι βιασμοί της 12χρονης

Προσπάθεια χρηματισμού της οικογένειας της 12χρονης στα Σεπόλια αλλά και απειλές για να μην αποκαλυφθούν οι βιασμοί της, κατήγγειλε η γιαγιά του μικρού κοριτσιού. Είπε ακόμη πως το κορίτσι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έχει κλειστεί στο σπίτι και κλαίει όλη μέρα.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο», είπε στο Mega η γιαγιά της 12χρονης.

Αποκάλυψε πως η θεία του κοριτσιού ήταν αυτή που ανακάλυψε τι συμβαίνει όταν είδε μηνύματα στο κινητό της.

«Έχει κλειστεί το παιδί μέσα, κλαίει όλη μέρα. Εγώ δεν τον ήξερα, λέω την αλήθεια, δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο. Δε μου άρεσε όταν είδα να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα κινητά, έχω ένα απλό κινητό και μου δείχνουν τα άλλα τα εγγόνια μου τα μεγάλα, ‘δες εδώ ανεβάζει φωτογραφίες’. Η θεία τα είδε. Είδε τα μηνύματα στο τηλέφωνο. Είδε το τηλέφωνο και είδε το παιδί να ασχολείται και λέει να δω τι είναι αυτά και τα βρήκε όλα αυτά και φρίκαρε. Τα είδε όλα και κανόνισε από εκεί και πήγαν κατευθείαν στη ΓΑΔΑ η μάνα και έκανε την καταγγελία».

«Από 10 ετών βίαζαν το κοριτσάκι»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την φρικτή υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως μάλιστα έγινε γνωστό από πέρυσι το καλοκαίρι είχαν ξεκινήσει οι βιασμοί της ανήλικης όταν ήταν 10,5 ετών.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται τουλάχιστον 16 ενήλικες οι οποίοι βίαζαν τη 12χρονη και έχει γίνει προσπάθεια ταυτοποίησης τους με βάση τις επαφές που έχει περασμένες ο 53χρονος και αυτές που υπάρχουν στο chat room.

Πέρα από τις δύο συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει την εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, περισσότεροι από 213 υποψήφιοι βιαστές φέρεται να είχαν ενδιαφερθεί για τη 12χρονη που εξέδιδε ο 53χρονος στα Σεπόλια, ενώ 10 εξ αυτών φαίνεται πως το είχαν κάνει και πράξη.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε νέες αποκαλύψεις στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Εδώ και 20 ημέρες ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα. Ο δράστης φαίνεται μέσα σε αυτές τις 20 ημέρες να ενημερώθηκε ότι επίκειται να ξεκινήσει μία αστυνομική έρευνα και υπάρχει δημόσια καταγγελία. Από πέρυσι το καλοκαίρι το κορίτσι περιέγραψε τους συστηματικούς βιασμούς που υπέστη».

O 42χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή γιατί από την πρώτη εξέταση του κινητού το 53χρονου οι αστυνομικοί από ότι φαίνεται είδαν το πρόσωπο του μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και τον είχε στις επαφές του ο 53χρονος ως ο «πελάτης».

Οσον αφορά στον αξιωματικό που φωτογραφιζόταν ο 53χρονος ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι ο δράστης επιχειρούσε να έχει καλές σχέσεις με το τοπικό αστυνομικό τμήμα κάνοντας συχνά δωρεές σε αυτό.

Θεοδωρικάκος: Όλα στο φως, δεν θα μείνει καμία σκιά

Παρέμβαση για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης στον Κολωνό έκανε το απόγευμα της Τρίτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει, ώστε να μη μείνει καμία σκιά και να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δηλώσεις του στο Mega, είπε χαρακτηριστικά:

«Θα μιλήσω σαν πατέρας. Νιώθω αποτροπιασμό γι' αυτό το τέρας».

Και πρόσθεσε «η Αστυνομία έχει κάνει τη δουλειά της με άψογο τρόπο. Θα μάθουμε όλη την αλήθεια όποιος κι αν εμπλέκεται. Όλα στο φως, δεν θα μείνει καμία σκιά. Θα αποκαλυφθούν όσοι εμπλέκονται. Η ιστορία θα πάει μέχρι τέλους και όλοι θα αποδοθούν στη δικαιοσύνη».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καθηγητές μουσικής
Μουσικά Σχολεία: Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου - Δείτε λεπτομερώς
Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025
Μουσικά Σχολεία: Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου - Δείτε λεπτομερώς
ypaith.jpg
Τοποθέτηση σε κενές θέσεις Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης - Δείτε αναλυτικά
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τοποθέτηση σε κενές θέσεις Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης
Τοποθέτηση σε κενές θέσεις Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης - Δείτε αναλυτικά
kallitexnika_mathimata_art.jpg
Καλλιτεχνικά Σχολεία: Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α' Γυμνασίου - Αναλυτικές πληροφορίες
Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025
Καλλιτεχνικά Σχολεία: Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α' Γυμνασίου - Αναλυτικές πληροφορίες