Κολωνός: Το κοκκίνισμα που παρατήρησε η θεία και τα μηνύματα του 53χρονου
Κολωνός: Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης της 12χρονης

«Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει η θεία της γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε το κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού».

Η μητέρα της 12χρονης περιέγραψε σε συνέντευξή της πώς η παρατηρητικότητα της θείας οδήγησε στην αποκάλυψη της φρίκης που ζούσε το παιδί, το οποίο βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος από τον Κολωνό.

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως έχουν ταυτοποιηθεί αρκετά άτομα από τα 10 τα οποία η κοπέλα είπε ότι είχαν κλείσει ερωτικά ραντεβού μαζί της. Σύμφωνα με το Mega, φαίνεται ότι τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και αναμένονται να ασκηθούν διώξεις και να εκδοθούν εντάλματα σε βάρος τους για τον βιασμό του παιδιού.

Οι αστυνομικοί όμως περιμένουν να δουν και το εύρος του συγκεκριμένου κυκλώματος, καθώς από χθες το πρωί έχουν ζητήσει από τον εισαγγελέα να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Δικηγόρος 12χρονης: Ο 53χρονος έδιωχνε από το μαγαζί το μικρό αδερφάκι της ανήλικης

«Το παιδί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, και αυτό είναι το φυσιολογικό. Επιτείνεται το γεγονός από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους που με τη συμπεριφορά τους έχουν “βιάσει” το παιδί ξανά και ξανά, βρίσκονται συνεχώς έξω από το σπίτι του, έχει αποτέλεσμα να έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του. Έχουν εμφανιστεί και φωτογραφίες του παιδιού σε κάποιες εκπομπές. Είναι θέμα ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας» είπε η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου μιλώντας στο Mega.

Για τα βίντεο της ανήλικης που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και για τη δράση του 53χρονου φερόμενου ως δράστη, είπε: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω στοιχεία της δικογραφίας, δεν έχω δει αυτά τα βίντεο, δεν έχω προλάβει να διαβάσω ολόκληρη τη δικογραφία. Δεν έχω ρωτήσει φυσικά για το τι γινόταν και τι όχι, το παιδί έχει μιλήσει με τους ανθρώπους που πρέπει. Η μητέρα του παιδιού πήγαινε στο κατάστημά του κατά καιρούς και έκανε μεροκάματα, του καθάριζε, του τακτοποιούσε τα πράγματα. Δεν τη βοηθούσε, δούλευε η γυναίκα και πληρωνόταν. Υπάρχουν μηνύματα που είναι πιεστικά προς εκείνη για να φέρει το παιδί στο μαγαζί να τη βοηθήσει, να πάρει ένα χαρτζιλίκι».

«Η μητέρα δεν είχε διαπιστώσει τη δράση του 53χρονου, του είχε εμπιστοσύνη. Υπάρχει πληροφορία, το έχω ακούσει και εγώ αυτό, ότι συγγενικό πρόσωπο ήθελε να χρηματίσει τη μητέρα της 12χρονης για να μην το αποκαλύψει. Το παιδί δεν παρακολουθείται από ψυχολόγο. Από τις 3 Σεπτεμβρίου που έχει γίνει η καταγγελία, δεν παρακολουθείται η 12χρονη. Είχαν εμφανιστεί κάποιοι κοινωνική υπηρεσία πριν από 10 μέρες στο σπίτι και μετά εξαφανίστηκαν» συμπλήρωσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

albanian police
Θρίλερ στην Αλβανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του
Η αστυνομία της Αλβανίας ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι εντοπίστηκε στο σπίτι του στο χωριό Μποντρις από τους γείτονές τους, οι οποίοι ειδοποίησαν τις...
Θρίλερ στην Αλβανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του
Βραβεία μαθητών
Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα: «Σάρωσαν» τα μετάλλια οι Έλληνες μαθητές
Ποιοι μαθητές πήραν το χρυσό, το αργυρό και τα χάλκινα μετάλλια στην 41η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα
Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα: «Σάρωσαν» τα μετάλλια οι Έλληνες μαθητές