Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό
INTIME NEWS
Μητέρα 12χρονης: «Η γυναίκα του μου είπε να μην τον καταγγείλω γιατί θα καταστραφούν»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, την οποία ο 53χρονος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι Αρχές επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της σοκαριστικής στο πανελλήνιο υπόθεσης, κάνοντας φύλλο και φτερό το κινητό του δράστη προκειμένου να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία.

Η ανατριχιαστική αλλά άκρως μεθοδική δράση του 53χρονου έχει δημιουργήσει στο τμήμα Ανήλικων έντονο προβληματισμό καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί και αλλά παιδιά να έχουν πέσει θύματα του. 

ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΙΧΟΣ

Η γυναίκα του 53χρονου μου έλεγε «μην το καταγγείλεις, να σταματήσει η κατρακύλα», υποστηρίζει η μητέρα της 12χρονης

Σοκ προκαλούν τα όσα ισχυρίζεται η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού το οποίο έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον 53χρονο, Ηλία Μίχο.

Η μητέρα της ανήλικης υποστηρίζει ότι η ίδια μόλις την ενημέρωσε η θεία του κοριτσιού ότι εντόπισε τα φρικιαστικά μηνύματα στο τηλέφωνο της, ενώ βρισκόταν σε διακοπές, έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στο Α.Τ. Κολωνού απ’ οπου την παρέπεμψαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι άμεσα επικοινώνησε με τη σύζυγο του 53χρονου, η οποία μάλιστα εργαζόταν ως καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με τα κοινά (είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων).

Σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα, η σύζυγος του 53χρονου έσπευσε να συγκαλύψει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία γιατί θα καταστραφεί η οικογένειά τους. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η μητέρα του κοριτσιού, η γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδα που χρειάζεται η 12χρονη για ψυχολόγους!

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του φερόμενου δράστη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φωτογραφίζεται με πλήθος πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με γνωστούς καλλιτέχνες.

ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΙΧΟΣ

Συλλήψεις

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ έχει περάσει σε επόμενη φάση, με τις αρχές να βρίσκονται μια ανάσα από τη σύλληψη πέντε παιδεραστών που είχαν βιάσει το 12χρονο παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, βρισκόμαστε πριν από ένα μεγάλο κύμα συλλήψεων με τις αρχές να έχουν εστιάσει σε 4-5 άτομα.

Από την επεξεργασία που έχει γίνει στο κινητό τηλέφωνο του 53χρονου συλληφθέντος και του 12χρονου παιδιού έχουν εντοπιστεί κάποια ίχνη αυτών των πέντε ανδρών, στην ταυτοποίηση των οποίων βρίσκεται πολύ κοντά η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει το MEGA, είναι ξεκάθαρο πως τα εν λόγω άτομα έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο παιδί, το οποίο εντόπισαν μέσω του διαδικτύου από το προφίλ που είχε σχηματίσει και χειριζόταν ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδί φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον δέκα άνδρες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εισαγγελία -εκτός από την ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του- άσκησε ποινική δίωξη και κατά παντός άλλου υπευθύνου που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Επόμενο βήμα θα είναι η σύλληψή τους και ο σχηματισμός δικογραφίας.

Ποιος είναι ο 53χρονος βιαστής 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος έχει καταγωγή από το Αγρίνιο, όπου μεγάλωσε και πήγε σχολείο, ενώ εκεί διαμένουν οι γονείς του.

Μάλιστα ο ίδιος έχει σχέση με πολλούς παράγοντες της περιοχής, ενώ πάντα φρόντιζε να «διαφημίζει» στο διαδίκτυο τις καλές του σχέσεις με την Εκκλησία και τη ΝΔ.

O 53χρονος σύζυγος και πατέρας βαρύνεται με την κατηγορία της μαστροπείας, αφού φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία έκανε η μητέρα της ανήλικης, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος στα Σεπόλια. Το 12χρονο κορίτσι εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου, καθώς προέρχεται από πολυμελή οικογένεια και αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος είναι οικογενειάρχης και καταστηματάρχης με πολύ «καλό» όνομα στη γειτονιά, λένε οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης. Μάλιστα ο γιος του εργάζεται ως δημοσιογράφος. Σύμφωνα με τις αρχές, ο 53χρονος τη βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο.

Από εκεί ο 53χρονος εντόπιζε άλλους άνδρες που ήθελαν να βιάσουν έναντι αμοιβής την ανήλικη. Για κάθε ραντεβού έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ. Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα των στελεχών της Υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΚΑΡΔΑΜΟ
Ένα πολύ σημαντικό λαχανικό που πρέπει να τρως για να ζήσεις ως τα βαθιά γεράματα
Δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση κάποιου, ο οποίος , όταν αναφέρεται στην θεραπεία ενός ασθενούς από μία πάθηση λέει τη φράση «αυτός καρδάμωσε» - Ενα...
Ένα πολύ σημαντικό λαχανικό που πρέπει να τρως για να ζήσεις ως τα βαθιά γεράματα
naksos.jpg
Νάξος και μικρές Κυκλάδες φιγουράρουν σε διεθνή μέσα - Στις πρώτες θέσεις για αξέχαστες διακοπές
«Τα λευκά μάρμαρα, οι αρχαίοι ναοί και οι γιγαντιαίοι Κούροι είναι "μάρτυρες" της πλούσιας μακραίωνης ιστορίας του μυθικού νησιού»
Νάξος και μικρές Κυκλάδες φιγουράρουν σε διεθνή μέσα - Στις πρώτες θέσεις για αξέχαστες διακοπές
33-your-childs-teacher-happy-kids-classroom.jpg
Το μυστικό των ανθρώπων που είναι οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο
Η Ελλάδα βρίσκεται φέτος στην 64η θέση, καθώς υποχώρησε κατά έξι θέσεις σε σχέση με το 2023 που είχε βρεθεί στην 58η θέση της λίστας
Το μυστικό των ανθρώπων που είναι οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο