sepolia
Ο μαστροπός-βιαστής από τα Σεπόλια είχε 213 τηλεφωνικές κλήσεις για την 12χρονη έναντι 50-70 ευρώ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με θύμα ένα 12χρονο κοριτσάκι, παιδί πολυμελούς οικογένειας, το οποίο ένας 53χρονος βίαζε και εξέδιδε, επί τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, πάνω από 200 και συγκεκριμένα 213 ήταν αυτοί που επικοινώνησαν με τον 53χρονο για να συνευρεθούν με την ανήλικη και οι Αρχές ερευνούν το πόσοι τελικά από αυτούς βίασαν επίσης την ανήλικη.

Ο σοκαριστικός αριθμός που μαρτυρά το μέγεθος της φρίκης, προέκυψε μετά από άρση τηλεφωνικού απορρήτου στην οποία προχώρησαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Ο 53χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών, είχε δεχτεί συνολικά 213 τηλεφωνήματα από υποψήφιους "πελάτες", με τις αρχές πλέον να προσπαθούν να διαπιστώσουν πόσοι εξ αυτών είχαν επαφή με το άτυχο κορίτσι. Τα ραντεβού, κλείνονταν στο σταθμό του μετρό των Σεπολίων και η "ταρίφα" κυμαινόταν μεταξύ 50 και 70 ευρώ. Αν υπήρχε συμφωνία, οι πελάτες συνευρίσκονταν με το κορίτσι μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ο εφιάλτης της 12χρονης φαίνεται ότι ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και κράτησε μέχρι και τον Αύγουστο όταν έφυγε για διακοπές. Ο 53χρονος είχε γνωρίσει το κορίτσι μέσω της μητέρας του που εργαζόταν στο κατάστημα του. Με απειλές τη βίαζε και την ανάγκαζε να τραβάει με το κινητό της βίντεο χωρίς ρούχα τα οποία στη συνέχεια αναρτούσε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια την εξέδιδε σε γνωστούς του αλλά και σε άτομα που επισκέπτονταν τη ροζ ιστοσελίδα. Ανάμεσα στους "πελάτες" ήταν και ο 42χρονος άνδρας που συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων μαζί με τον 53χρονο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος είχε φτάσει σε σημείο να απειλήσει με όπλο το κορίτσι για να μη μιλήσει.

Oι συνομιλίες του 53χρονου με το κορίτσι που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης προκαλούν ναυτία και ανατρίχιασαν και τους ίδιους τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Δέκα άτομα στο μικροσκόπιο

«Ο κύριος είχε ένα παιδάκι άρα εδώ μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό και μόνο, το οποίο αυτό περιστατικό, το είχε αναρτήσει σε δεκάδες προφίλ, πωλούσε εικόνες κι έλεγε στη συνέχεια ότι όποιος θέλει να συνευρεθεί μαζί του, μπορεί, έναντι αμοιβής την οποία συμφωνούσε στην πορεία», δήλωσε μιλώντας στο MEGA ο Μανώλης Σφακιανάκης, ιδρυτής και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi).

Μητέρα 12χρονης: Αν τον αφήσουν ελεύθερο, θα τον θάψω

Η μητέρα της ανήλικης ζητάει δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι αν 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, «θα τον θάψει με τα ίδια της τα χέρια».

«Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος -γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει- εγώ όμως η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 12χρονης μιλώντας στον Alpha.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα