viasmos
Θρίλερ με τη σύλληψη του 19χρονου κατηγορούμενου για τον ομαδικό βιασμό της 21χρονης στα Χανιά - Τι έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης

«Βιασμό κατά φύση» έδειξε η ιατροδικαστική γνωμάτευση για την 21χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία, η οποία κατήγγειλε ότι ένας 23χρονος και ένας 21χρονος την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και από κει στην Εισαγγελία, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι ο 23χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού της 21χρονης, ενώ ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη σχετικά με τη σύλληψη του 19χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τη νεαρή μαζί με τον 23χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στο αστυνομικό μέγαρο μαζί με τον δικηγόρο του.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι όχι μόνο κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αλλά ο ένας από τους δράστες τη χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί και επιπλέον τη φωτογράφισε ενώ ήταν ημίγυμνη.

Η κοπέλα που ζει τους τελευταίους μήνες στα Χανιά και εργάζεται σε Σουηδική εταιρία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές πως οι δράστες με τους οποίους διασκέδαζαν παρέα σε κλαμπ της πόλης, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα ισχυρίζεται πως δεν περιορίστηκαν στην ασέλγεια αλλά ο ένας εκ των δύο, τη χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να τον απωθήσει χτυπώντας τον με το κινητό της τηλέφωνο στο πρόσωπο.

«Φύγαμε μαζί από το κλαμπ τα ξημερώματα του Σαββάτου. Εγώ θα επέστρεφα στο δωμάτιο μου και οι δύο θέλησαν να με συνοδέψουν. Με πήγαν σε ένα ερημικό σημείο πριν την παραλία του Γερανίου και με βίασαν» είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κακοκαιριαα
Επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ - Που αναμένονται σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Σε ποιες περιοχές, σήμερα Σάββατο, τα φαινόμενα θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα παρουσιάζουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα
Επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ - Που αναμένονται σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες