χρυσή αυγή δίκη
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στάση εργασίας την Παρασκευή προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ - Καλεί σε κινητοποίηση στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Παναττική στάση εργασίας την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία προχωρά σε στάση από την αρχή της βάρδιας έως τις 11:00 πμ και καλεί τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εφετείο Αθηνών, ώρα 9:00πμ.

Αναλυτικά το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ:

Την Παρασκευή, 7 του Οκτώβρη επαναλαμβάνεται στο Εφετείο η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» δύο χρόνια μετά την πρωτόδικη καταδίκη του φασιστικού μορφώματος.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Εφετείου, στις 30/09/2022, διάφορα φασιστοειδή αλώνιζαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, χαιρετούσαν φασιστικά, προκαλώντας τη Μάγδα Φύσσα και το ακροατήριο.

Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, απέναντι σε ρατσιστικές πολιτικές. Ο αγώνας μας ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό και τη μισαλλοδοξία ήταν, είναι και θα είναι ανυποχώρητος.

Γι΄ αυτό και η παρουσία μας την Παρασκευή, 7 του Οκτώβρη, στο Εφετείο είναι επιβεβλημένη. Για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο υπονόμευσης της πρωτόδικης απόφασης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο, του Λεκανοπεδίου, να  δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κηρύσσει Στάση Εργασίας την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022, από την αρχή της βάρδιας έως τις 11:00πμ και τους καλεί να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εφετείο Αθηνών, ώρα 9:00πμ.  

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διπαε
Στο ΔΙΠΑΕ το 2ο Διεθνές Συνέδριο για τα δικαιώματα του παιδιού
380 ομιλητές από όλες τις ηπείρους θα αναδείξουν τον ρόλο της ακαδημαϊκής κοινότητας στην προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού
Στο ΔΙΠΑΕ το 2ο Διεθνές Συνέδριο για τα δικαιώματα του παιδιού