Καιρός - Αρναούτογλου: Ζέστη για 48 ώρες - Ακολουθεί πτώση έως και 10 βαθμούς
Καλός ο καιρός για τις επόμενες ώρες στη χώρα

Ηλιοφάνεια θα έχει ο καιρός από το πρωί της Παρασκευή.

Όπως εκτιμά ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, μόνο στο βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο θα έχουμε κάποιες μπόρες ίσως και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αρκετό ήλιο.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε λιακάδα στα νότια και ΝΑ της Ελλάδας και συννεφιές στην υπόλοιπη χώρα. Το βράδυ αραιές συννεφιές θα έχουμε από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες και η θερμοκρασία στους 31 στα κεντρικά, στους 28 στο Ιόνιο και συους 27 με 29 στα ανατολικά.

Στην Αττική από το πρωί θα έχουμε λιακάδα και αραιές συννεφιές και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λιακάδα επίσης και αραιές συννεφιές με την θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς.

Το Σάββατο οι συννεφιές θα κινούνται από τα δυτικά προς τα ανατολικά, ενώ το βράδυ θα έχουμε μπόρες στο βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία στους 34 στα κεντρικά και στους 36 στα νότια της Ελλάδας.

Την Κυριακή, βροχές θα έχουμε στη δυτική Ελλάδα και στα Επτάνησα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα γίνει άσταστος, αλλά σε πολύ τοπικό επίπεδο. Νοτιότερα ο καιρός θα είναι καλός. Η θερμοκρασία στους 30 στα κεντρικά.

Τη Δευτέρα βελτιώνεται ο καιρός και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι. Η θερμοκρασία στους 29 βαθμούς στα κεντρικά.

Την Τρίτη υπάρχει πιθανότητα για άστατο καιρό στο Ιόνιο και στην αν. Μακεδονία. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση φθάνοντας τους 27 στα κεντρικά ηπειρωτικά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vape
Έρευνα-σοκ για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα: πιο μολυσμένα κι από καπάκι τουαλέτας
Μια νέα μικροβιολογική μελέτη από το εργαστήριο BioLabTests στο Κόβεντρι έρχεται να ανατρέψει όσα πιστεύαμε για την καθαριότητα των ηλεκτρονικών...
Έρευνα-σοκ για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα: πιο μολυσμένα κι από καπάκι τουαλέτας
taksi
Συνάντηση της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εφαρμοσμένων Τεχνών με στελέχη του Υπουργείου Παιδείας - Προτάσεις για αναβάθμιση των ΕΠΑΛ
Σε θετικό κλίμα οι διαβουλεύσεις για τον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών στα σχολεία
Συνάντηση της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εφαρμοσμένων Τεχνών με στελέχη του Υπουργείου Παιδείας - Προτάσεις για αναβάθμιση των ΕΠΑΛ