fonsou_marinos
Η ίδια, τόνισε πως ο διάσημος showman είναι καλά εκεί που βρίσκεται, ωστόσο, μετά από ένα «άσχημο» περιστατικό, δεν μπορεί να γνωρίζει νεότερα για την υγεία του.

H Άννα Φόνσου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μακρά καριέρα της στον χώρο του θεάματος, αλλά και στον Γιώργο Μαρίνο.

Η Άννα Φόνσου περιέγραψε πώς γνώρισε, και ύστερα βοήθησε τον Γιώργο Μαρίνο. Η ίδια, τόνισε πως ο διάσημος showman είναι καλά εκεί που βρίσκεται, ωστόσο, μετά από ένα «άσχημο» περιστατικό, δεν μπορεί να γνωρίζει νεότερα για την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε: «Πήρα τους φίλους του τηλέφωνο, κανένας δεν ήρθε στο νοσοκομείο, ούτε ένας. Εδώ θα το πω, και όποιος θέλει να με διαψεύσει. Μόνο όταν του έβαλαν το μπαλονάκι είχε έρθει η Κάτια Δανδουλάκη. Όλους τους πήρα, δεν ήθελα να του πω ότι δεν βρίσκω κανέναν. Ήταν ένας εκεί μαζί μου στο νοσοκομείο, μου είπε ότι τον φροντίζει χρόνια. Βασίλης το όνομά του, δεν ξέρω το επίθετό του. Ο Γιώργος Μαρίνος μου είπε ότι δεν έχει πού να πάει και του είπα να έρθει στο σπίτι του ηθοποιού για λίγο, ήθελε… Πάντα ο κύριος Βασίλης ήταν εκεί.»

Πέρασε ένας μήνας και του είπα. «Γιώργο, σύμφωνα με το καταστατικό, δεν μπορούμε να έχουμε στο «Σπίτι του Ηθοποιού» έναν άνθρωπο που έχει λεφτά». «Έχεις δίκιο, θα πάω σε κάτι που έχει φτιάξει η κυρία Λάτση».

Ήρθε ο Σταμάτης Φασουλής και μαζί με τον κύριο Βασίλη και πήγαν εκεί».

Την επόμενη ημέρα με πήρε και μου είπε ότι, «εδώ είναι παράδεισος, να έρθεις Άννα μου». «Θα έρθω αύριο» του απάντησα. Την επόμενη ημέρα δεν σήκωνε το τηλέφωνό του, πήρα τηλέφωνο το ίδρυμα για να έρθω, μου είπαν ότι έφυγε με τον κύριο Βασίλη. Δεν είπαν πού πάνε. Προσπαθούσα τότε να τον βρω.

Με πήρε τηλέφωνο εκείνος ο κύριος ο Βασίλης και μου είπε, «Μην ασχοληθείς ποτέ ξανά με τον Μαρίνο, διότι θα σε βρουν σε κανένα πεζοδρόμιο σκοτωμένη». Δεν φοβήθηκα. Ο Γιώργος Μαρίνος ανήκει σε όλον τον κόσμο, δεν έχει δικαίωμα αυτός να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει. Εγώ επειδή ενδιαφερόμουν για τον Γιώργο έμαθα ότι είναι πολύ καλά σε ένα σπίτι, τον περιποιείται καλά. Σταμάτησα να ασχολούμαι. Δεν μπορώ να μάθω από πουθενά από την υγεία του. Ο κύριος Βασίλης κλείνει τα τηλέφωνα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΕΤΡΟ
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα - Τα δρομολόγια για Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ
Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα - Τα δρομολόγια για Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ