Είναι γεγονός πως το να βράσεις ένα αυγό ίσως είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις στη μαγειρική.
Τι γίνεται όμως όταν φτάνει η ώρα για το καθάρισμά του; Η αλήθεια είναι πως ειδικά όταν το αυγό είναι πολύ φρέσκο, το να το καθαρίσεις δεν είναι και τόσο εύκολο.
Υπάρχει, όμως, ένα μυστικό που θα κάνει το καθάρισμα του αυγού, πανεύκολη υπόθεση. Και ίσως δεν στο έχει πει κανείς αυτό.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις στο νερό που βράζει και έχεις τοποθετήσει μέσα τα αυγά, μια φέτα λεμονιού. Το ξεφλούδισμα θα γίνει πιο εύκολο και πιο γρήγορο από ποτέ. Δοκιμάστε το.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο 2025: Ποιοι πρέπει να «τρέξουν» για έκπτωση στον λογαριασμό ρεύματος
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ