Είναι γεγονός πως το να βράσεις ένα αυγό ίσως είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις στη μαγειρική.
Τι γίνεται όμως όταν φτάνει η ώρα για το καθάρισμά του; Η αλήθεια είναι πως ειδικά όταν το αυγό είναι πολύ φρέσκο, το να το καθαρίσεις δεν είναι και τόσο εύκολο.
Υπάρχει, όμως, ένα μυστικό που θα κάνει το καθάρισμα του αυγού, πανεύκολη υπόθεση. Και ίσως δεν στο έχει πει κανείς αυτό.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις στο νερό που βράζει και έχεις τοποθετήσει μέσα τα αυγά, μια φέτα λεμονιού. Το ξεφλούδισμα θα γίνει πιο εύκολο και πιο γρήγορο από ποτέ. Δοκιμάστε το.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/12
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη