Καιρός: Από τις καταιγίδες στο κρύο – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα πλησιάσει το μηδέν

Κοινωνία 0

Γυναίκα έδειρε άγρια τον σύζυγό της με ένα σκουπόξυλο!

αστυνομία
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακή βίας σημειώθηκε, όπου μία γυναίκα επιτέθηκε στον άντρα της κάνοντας χρήση ενός σκουπόξυλου και καλωδίου ρεύματος.

Σύμφωνα με έναν άντρα στην Νάξο, μετά από έντονη λογομαχία με την σύζυγό του, η τελευταία προέβη σε βίαιη συμπεριφορά εναντίον του.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι πίσω από την διαφωνία του ζευγαριού.

Το συμβάν

Φανερά καταβεβλημένος ένας άντρας πήγε σε αστυνομικό τμήμα του νησιού και κατήγγειλε τη γυναίκα του για ενδοοικογενειακή βία, καθώς όπως είπε του επιτέθηκε μετά από έντονο διάλογο και άρχισε να τον χτυπάει με ένα σκουπόξυλο.

Σα να μην έφτανε αυτό, προσπάθησε να τον πνίξει με ένα καλώδιο ρεύματος που υπήρχε στο σπίτι. Οι λόγοι που πυροδότησαν το θερμό επεισόδιο δεν είναι γνωστοί.

Σύλληψη της γυναίκας

Στη σύλληψη της γυναίκας, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου οι άνδρες της αστυνομίας του ΑΤ Νάξου μετά την καταγγελία του συζύγου της για άσκηση σωματικής βίας.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, αφού συμπληρώθηκε η δικογραφία, αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέως. 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία