Θρήνος για το ενός έτους κοριτσάκι: «Έπαθε ηλεκτροπληξία όταν έβγαλε από την πρίζα το αντικουνουπικό»
Το μωρό έβαλε τα χέρια του σε εντομοαπωθητικό που ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα. Το ρεύμα πέρασε το σώμα του και κατέληξε

Από ηλεκτροπληξία έχασε τη ζωή του ένα κοριτσάκι 12 μηνών στο χωριό Αργυρό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην Εύβοια. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, ωστόσο, ήταν πια αργά.

Για το τραγικό περιστατικό μίλησε και γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου. «Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 11 παρά 10 το πρωί. Προσπάθησε να βγάλει ένα εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία», είπε.

Η μητέρα επικοινώνησε, λίγο μετά τις 11 το πρωί, με τον παιδίατρό της, ο οποίος της συνέστησε να κάνει μαλάξεις στο παιδί μέχρι να φτάσει στο χωριό το ΕΚΑΒ. «Μου είπε ότι επικοινώνησε με κάποιον παιδίατρο και τους συνέστησε να κάνουν κάποιες μαλάξεις μέχρι να έρθουν εδώ πέρα στο κέντρο υγείας», υπογράμμισε η γιατρός του κέντρου υγείας στο οποίο μεταφέρθηκε άμεσα το κοριτσάκι αλλά ήταν ήδη αργά.

Η σορός του παιδιού, που ήταν το τρίτο της οικογένειας, πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ώστε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου του. Οι γονείς δήλωσαν, σχετικά με το εάν χάθηκε πολύτιμος χρόνος από το νοσοκομείο, ότι όλοι ήταν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για να σώσουν το παιδί, αλλά αυτό δυστυχώς δε στάθηκε αρκετό.

 

Ο νεαρός πατέρας, δίχως ακόμη να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, μιλά στο Live News για το μωρό του που χάθηκε τόσο άδοξα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

«Γύριζε το φαγητό η μάνα της και είπε στην άλλη μου κόρη να την κρατήσει λίγο για να μαγειρέψει. Ακούει το θόρυβο η γυναίκα μου, πετάγεται, την τραβάει πίσω, την παίρνει αγκαλιά, της βάζει νερό, όπως λιποθυμάει ένα παιδάκι. Άνοιξε τα μάτια του, ανέπνεε. Μιλούσαμε με τη γιατρό και μας έλεγε να κάνουμε μαλάξεις», περιγράφει ο τραγικός πατέρας.

Και προσθέτει: «Το μωρό ήταν στο στάδιο που σηκωνόταν. Από το μπουσούλημα πήγαινε στο σήκωμα. Έβαλε τα δάχτυλά του σε ένα αντικουνουπικό χώρου. Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα και μου και αμέσως το πήγαμε στο Κέντρο Υγείας. Ανέπνεε. Τελικά βγήκε έξω ο γιατρός και μου λέει: Τέρμα, ήταν ακαριαίο. Απλώς δούλευε η καρδιά του».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κνητοπ
Σοκ σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ: Βίαιη σύλληψη καθηγήτριας επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις προσαγωγές φοιτητών (Vid)
Σοκαριστικό βίντεο με επίθεση της αστυνομίας σε καθηγήτρια πανεπιστημίου
Σοκ σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ: Βίαιη σύλληψη καθηγήτριας επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις προσαγωγές φοιτητών (Vid)