Περιστατικό bullying στον Πύργο Ηλείας
Για συμμορία μιλά ο δήμαρχος, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

Σάλο έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό bullying, το οποίο έχει καταγραφεί σε βίντεο, αυτή τη φορά σε βάρος ενός ανήλικου από δύο παιδιά, τα οποία φαίνονται να χαστουκίζουν έναν άλλο ανήλικο στο κέντρο του Πύργου Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη με το νέο περιστατικό, ενώ οι γονείς του παιδιού που υπέστη το bullying είναι σοκαρισμένοι.

Ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες σχετικά με τη δράση των νεαρών στην περιοχή του Πύργου. Ο ίδιος έκανε λόγο για συμμορία, ενώ κατήγγειλε ότι τα ίδια άτομα στο παρελθόν προσπάθησαν να «πουλήσουν προστασία» σε μαγαζιά. Μάλιστα, όπως είπε ορισμένα από αυτά τα παιδιά έχουν και ποινικό παρελθόν.

Αποκάλυψε ακόμα ότι τα ίδια άτομα, που έκαναν bullying στον ανήλικο, στο παρελθόν είχαν κάψει την έδρα στο σχολείο που πήγαιναν, καθώς και ότι έχουν χτυπήσει κι άλλα παιδιά. «Έχουν απειλήσει και με μαχαίρια» είπε, σημειώνοντας πως δεν είναι μια απλή περίπτωση bullying.

«Είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατ’ εξακολούθηση αυτό που κάνουν οι νεαροί» τόνισε ο κ. Αντωνακόπουλος.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

olme
Εκδήλωση ΟΛΜΕ για τις εργασιακές συνθήκες των εκπαιδευτικών και τον αντίκτυπο στο σχολείο
Στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων η συζήτηση για τις προκλήσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Εκδήλωση ΟΛΜΕ για τις εργασιακές συνθήκες των εκπαιδευτικών και τον αντίκτυπο στο σχολείο
Σοφία Ζαχαράκη και Δόμνα Μιχαηλίδου
Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο: Παρουσιάζονται οι νέες δράσεις για την αναπηρία
Άκης Σκέρτσος, Σοφία Ζαχαράκη, Δόμνα Μιχαηλίδου, Κ. Κυρανάκης αναλύουν τις πρωτοβουλίες για την κοινωνική ένταξη και την προσβασιμότητα
Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο: Παρουσιάζονται οι νέες δράσεις για την αναπηρία