bullying
Νέα υπόθεση άγριου bullying στον Πύργο - 16 και 18 ετών οι δράστες, γνωστοί στις αρχές - Μήνυση από τον πατέρα του 14χρονου θύματος

Σοκάρει το βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση και το άγριο bullying σε 14χρονο αγόρι στον Πύργο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που μετέδωσε το Mega, ο ανήλικος φαίνεται να περικυκλώθηκε και να «εγκλωβίστηκε» από δύο μεγαλύτερα άτομα 16 και 18 ετών.

Ο 14χρονος δέχθηκε χαστούκια και εκλιπαρούσε τους δράστες να σταματήσουν, ενώ ένα από τα άτομα στο σημείο, έχει μείνει πιο πίσω για να καταγράψει τις εικόνες με το κινητό τηλέφωνο.

Οι νεαροί ανέβασαν το βίντεο στα social media. Οι αστυνομικοί τους ταυτοποίησαν και τους προσήγαγαν. Όπως αποδεικνύεται, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν τις αρχές.

«Έχουν επιτεθεί με μαχαίρια σε ανήλικο, έχουν σπάσει καταστήματα, απειλούν. Είναι γνωστοί, ξέρουμε ονοματεπώνυμα», δήλωσε ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, δήμαρχος Πύργου.

Ο πατέρας του 14χρονου υπέβαλλε μήνυση. Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν είναι η πρώτη φορά που μικρότερα παιδιά πέφτουν θύμα bullying από μεγαλύτερα και μάλιστα για πολλά περιστατικά φαίνεται πως ευθύνονται οι ίδιοι.

«Κανένας δεν είναι προστατευμένος απέναντι σε αυτή την εγκληματική προδιάθεση που υπάρχει από αυτούς», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Πύργου.

Για το περιστατικά έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία.

Οι Αρχές εξετάζουν την πληροφορία ο 14χρονος να είχε δει τους δύο νταήδες την προηγούμενη μέρα να διαπράττουν βανδαλισμούς και εκείνοι να του επιτέθηκαν για να τον εκφοβίσουν ώστε να μη μιλήσει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα