Ξένη γλώσσα στο σχολείο, πτυχίο στο φροντιστήριο: Ένας παραλογισμός που πληρώνουν οι οικογένειες

Κοινωνία 0

Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: «Θα σε κάψω, θα πάθεις ό,τι έπαθαν οι άλλες»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο 45χρονος, απείλησε την 43χρονη γυναίκα του ότι θα την έκαιγε - Την χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να θολώσει η όρασή της

Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο, με έναν 45χρονο να χτυπά δυνατά στο πρόσωπο τη 43χρονη σύζυγό του και να απειλεί να τη σκοτώσει λέγοντας της «Θα σε κάψω, θα πάθεις ό,τι έπαθαν οι άλλες».

Όπως μεταδίδει το magnesianews, ο 45χρονος από την Αλβανία χτύπησε την περασμένη Τετάρτη τόσο δυνατά τη γυναίκα, που θόλωσε η όρασή της. Η 43χρονη έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος. Θα δικαστεί την Τρίτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τροφίμων, που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του και τον 19χρονο γιο τους, μάλωσε προχθές με τη γυναίκα και αφού την έβρισε, «την απείλησε ότι θα την κάψει και θα τη σκοτώσει και θα έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις «καθάρισαν» οι άντρες τους» σύμφωνα με την καταγγελία της 43χρονης γυναίκας. Στη συνέχεια την χτύπησε στο πρόσωπο δυνατά.

Ο άνδρας συνελήφθη και κρατήθηκε την Τετάρτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Εναντίον του ασκήθηκε από την εισαγγελική αρχή ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για εξύβριση και απειλή, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συζύγου με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου, λόγω απουσίας της γυναίκας που θα κατέθετε ως μάρτυρας κατηγορίας.

Ο άνδρας κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι μέχρι την Τρίτη δεν θα μένει στο σπίτι με τη σύζυγό του, αλλά στο κατάστημα που διαθέτει, ενώ ο πρόεδρος του Τριμελούς του επέστησε την προσοχή να μην δημιουργήσει νέο επεισόδιο κατά της συζύγου του αυτές τις ημέρες, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία