Έφυγε από τη ζωή η 18χρονη από τον Αλμυρό Μαγνησίας, η οποία νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Ύστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ, η 18χρονη που μεταφέρθηκε σε κώμα στο Αχιλλοπούλειο, κατέληξε. Η πολυοργανική ανεπάρκεια, που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη.
Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια και στον θάνατο, παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news.
Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί.
Η 18χρονη από τον Αλμυρό μεταφέρθηκε πριν από τέσσερις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Σύμφωνα με τα gegonota.news, οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη και τελικά στον θάνατο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ