Τροχαίο στο Γαλαξίδι: Ανείπωτος πόνος για τον τραγικό θάνατο των δυο νέων παιδιών
Οι δυο νεαροί γυρνούσαν από νυχτερινή διασκέδαση όταν το νήμα της ζωής τους κόπηκε αιφνίδια.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία γύρω από την τραγωδία στην άσφαλτο του Γαλαξιδίου, όπου έχασαν τη ζωή τους ένας 24χρονος και μία 21χρονη. Ακαριαίος ο θάνατός τους μετά την ισχυρή πρόσκρουση του οχήματος σε δέντρο.

Το τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο, λίγο μετά τις 6 το πρωί επί της Εθνικής Οδού Ιτέας-Αντιρρίου στο ύψος του Γαλαξιδίου και τη στιγμή που το μαύρο κατέβαινε προς τη γέφυρα του Γαλαξιδίου, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε δέντρο, με τα δύο νεαρά άτομα να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο. Οι δυο νεαροί γυρνούσαν από νυχτερινή διασκέδαση όταν το νήμα της ζωής τους κόπηκε αιφνίδια.

Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή με αποτέλεσμα το όχημα να κοπεί στα δύο, ενώ από τον δυνατό θόρυβο, οι περίοικοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους, μεταξύ αυτών και οι γονείς του 24χρονου οδηγού, αφού το σπίτι του βρισκόταν λίγα μόλις μέτρα από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος.

Το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα δεν είναι επικίνδυνο σύμφωνα με τους κάτοικους της περιοχής.

«Έχουμε συγκλονιστεί τι άλλο να πω; Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαστε μικρή κοινωνία είμαστε γνωστοί και πάνω από όλα ήταν αγαπητή οικογένεια εδώ στο Γαλαξίδι. Δεν γίνονται τροχαία εκεί πέρα, ευθεία είναι», δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλαξιδίου Σπύρος Μπαρλιακός.

Η τροχαία αναζητά την αιτία της τραγωδίας, ενώ έχει οριστεί και πραγματογνώμονας για να διαπιστωθεί ποια ήταν η ταχύτητα της πρόσκρουσης και εάν ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ.

troxaio_galaxidi_xr.jpg

Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως έμαθε για τον χαμό της κόρης του ενώ βρισκόταν στη εργασία του.

«Ήμουν στην δουλειά όταν το έμαθα. Η γυναίκα μου με πήρε και μου το είπε. Δεν έχουμε ειδοποιηθεί από πουθενά και για τίποτα και περιμένουμε τώρα να μας ενημερώσει η αστυνομία», δήλωσε ο πατέρας της 20χρονης Βιργινίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα