Βιασμός
Σε ασφαλή χώρο πλέον η 26χρονη γυναίκα, που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο - Ο σύζυγός της που τής επιτέθηκε με κατσαβίδι αφέθηκε ελεύθερος

Η 26χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο, βρίσκεται πλέον σε ασφαλή χώρο, μετά από πρωτοβουλία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρίας Συρεγγέλα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο τύπου της υφυπουργού, η ίδια επικοινώνησε με τη γυναίκα, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, κατευθύνοντάς την για τις δυνατότητες που έχει και δίνοντάς τις όλες τις πληροφορίες για τις δομές που υπάρχουν και μπορούν να την στηρίξουν.

Επιπλέον, αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες, με την συγκατάθεση της γυναίκας, για την άμεση απομάκρυνση της ίδιας και του παιδιού της, ώστε να μην κινδυνεύσουν περαιτέρω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου, το πρώτο εξάμηνο του 2022, 241 γυναίκες θύματα βίας έχουν κατευθυνθεί σε δομές φιλοξενίας, λαμβάνοντας πολύπλευρη κάλυψη, ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε ζήτημα της καθημερινότητάς τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗΣ
Γιάννης Παπαδομαρκάκης (Γ.Γ ΥΠΑΙΘΑ) σε alfavita.gr: «Σας ευχαριστώ θερμά για την αφοσίωση, την υπευθυνότητα και την ουσιαστική συμβολή σας στο εκπαιδευτικό έργο»
«Το παιδαγωγικό μας έργο αποκτά ιδιαίτερη σημασία σε μια εποχή προκλήσεων, όπου η ελπίδα, η αλληλεγγύη και η πίστη στον άνθρωπο αποτελούν πολύτιμους...
Γιάννης Παπαδομαρκάκης (Γ.Γ ΥΠΑΙΘΑ) σε alfavita.gr: «Σας ευχαριστώ θερμά για την αφοσίωση, την υπευθυνότητα και την ουσιαστική συμβολή σας στο εκπαιδευτικό έργο»
Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...