Κραυγή απόγνωσης : «Εμένα τώρα ποιος θα με προστατεύσει;» - «Την επόμενη φορά θα γράψετε για τη δολοφονία μου»
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ελεύθερος ο 36χρονος που κυνηγούσε με κατσαβίδι τη σύντροφό του – «Την επόμενη φορά θα γράψετε για τη δολοφονία μου» λέει η 26χρονη

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος που κυνηγούσε με κατσαβίδι τη σύντροφό του στον Βόλο, καθώς του επιβλήθηκε η ποινή του ενός χρόνου και 2 μηνών με τριετή αναστολή.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, γεγονός που έβαλε την 26χρονη σε νέο κύκλο ανησυχίας.

Η 26χρονη μετά το πέρας της δίκης και ακούγοντας την απόφαση της έδρας ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά, φωνάζοντας «ποιος θα με προστατεύσει εμένα τώρα; Που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;».

Η 26χρονη Κ.Π δέχθηκε να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας μας ότι «την επόμενη φορά θα κάνουμε θέμα την δολοφονία της», εκφράζοντας με τα λόγια αυτά την πικρία της για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 36χρονος.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Τα δε χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης «προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε».

 

Οι καυγάδες του ζευγαριού τα τελευταία δύο χρόνια ήταν έντονοι ενώ στο πρόσφατο παρελθόν οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία να παρέμβει. Μιλώντας στην ΕΡΤ εξήγησε πως πριν από έναν μήνα περίπου μετά από καβγά πήρε το παιδί και έφυγε στην Αθήνα, όπου βρήκε δουλειά και είχε αποφασίσει να απομακρυνθεί από κοντά του, μήπως και γλιτώσει. Ωστόσο υπέκυψε στις εκκλήσεις του και επέστρεψε με στόχο να βρουν μια λύση συνύπαρξης για το καλό του παιδιού.

Η αιτία των συχνών καβγάδων εδράζεται στα οικονομικά του ζευγαριού, αφού η 26χρονη ήταν άνεργη και ο 36χρονος δεν της έδινε χρήματα ούτε καν και για τα ψώνια φαγητού.

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά την κραυγή αγωνίας του θύματος

Την αγωνία και το φόβο της γυναίκας αφουγκράστηκε ο Εισαγγελέας του Βόλου, με παρέμβαση του οποίου δόθηκε εντολή φρούρησης του σπιτιού της 26χρονης, μέχρι ο κατηγορούμενος προσέλθει στο σπίτι που έμεναν, για να πάρει παρουσία μάρτυρα τα πράγματά του.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο πατρών τεχνητή Νοημοσύνη
Πανεπιστήμιο Πατρών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της εθελοντικής ομάδας «Will You… Marrow Me?»
Η πιο συγκλονιστική στιγμή της ημέρας ήταν η ζωντανή συνάντηση ενός 32χρονου δότη με τον 15χρονο λήπτη του, η οποία σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στην...
Πανεπιστήμιο Πατρών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της εθελοντικής ομάδας «Will You… Marrow Me?»
Σοβάδες έπεσαν σε σχολείο στην Καβάλα
Καβάλα: Σοβάδες κατέρρευσαν σε σχολική αίθουσα – Προειδοποίηση Γεράσιμου Παπαδόπουλου για τα σχολικά κτίρια
«Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»: Σοβάδες έπεσαν σε τάξη Γυμνασίου στην Καβάλα
Καβάλα: Σοβάδες κατέρρευσαν σε σχολική αίθουσα – Προειδοποίηση Γεράσιμου Παπαδόπουλου για τα σχολικά κτίρια
επιμόρφωση εκπαιδευτικών
Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Οι καθαροί μισθοί ανά ΜΚ μετά την εφαρμογή του νέου μισθολογίου
Σε ισχύ οι αναπροσαρμοσμένες αποδοχές από 1η Απριλίου μετά τη σύνδεση του κατώτατου μισθού στο Δημόσιο - Αναλυτικοί πίνακες
Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Οι καθαροί μισθοί ανά ΜΚ μετά την εφαρμογή του νέου μισθολογίου
εαπ
Ανανεώθηκε η συνεργασία ΕΑΠ και Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη μεταπτυχιακή εξειδίκευση
Υπογραφή πρωτοκόλλου ΕΑΠ και ΕΟΕ: Ενίσχυση του αθλητικού management με δωρεάν σπουδές
Ανανεώθηκε η συνεργασία ΕΑΠ και Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη μεταπτυχιακή εξειδίκευση