Βιασμός
Απίστευτες σκηνές μπροστά στο ανήλικο παιδί τους - Ο 36χρονος χτύπησε τη γυναίκα στο πρόσωπο και τα χέρια

Έναν εφιάλτη έζησε το βράδυ της Κυριακής μια 26χρονη μητέρα στον Βόλο, την οποία ο 36χρονος σύντροφός της κυνηγούσε με κατσαβίδι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με το gegonota.news, απείλησε να τη σκοτώσει με το κατσαβίδι, λέγοντάς της ότι «θα πάθει ό, τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις».

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο 36χρονος χτύπησε τη γυναίκα στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει η 26χρονη τραυματίστηκε και στο πόδι. Ωστόσο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

Τη Δευτέρα, ο 36χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Ωστόσο, αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι σήμερα που θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον των δικαστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 36χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συζούν στο ίδιο σπίτι. Ωστόσο, αυτή τη φορά τρόμαξε τόσο για τη ζωή της, όσο για το ανήλικο παιδί του, γι’ αυτό και αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιάννης Βογιατζής
Γιάννης Βογιατζής: «Δεν θέλω να ξαναπαίξω θέατρο» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση στα 100
Γιάννης Βογιατζής: «Δε θέλω να ξαναπαίξω στο θέατρο» - Η συγκίνηση, η ζωή του και το μυστικό των 100 χρόνων
Γιάννης Βογιατζής: «Δεν θέλω να ξαναπαίξω θέατρο» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση στα 100
φοιτητές
ΑΕΙ και στρατιωτικές έρευνες: Οι πανεπιστημιακοί ζητούν όρια και προϋποθέσεις
ΑΕΙ και στρατιωτικές έρευνες: «Δεν απορρίπτεται επί της αρχής» - Τι λέει η ΠΟΣΔΕΠ για τα προγράμματα διττής χρήσης
ΑΕΙ και στρατιωτικές έρευνες: Οι πανεπιστημιακοί ζητούν όρια και προϋποθέσεις