Thumbnail
Πιθανότατα η νεαρή γυναίκα είχε δώσει τέλος στην ζωή της από την προηγούμενη εβδομάδα

Με ένα τραγικό συμβάν “ξύπνησε” το πρωί της Πέμπτης η Λαμία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr μια 29χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή εντός της οικίας της στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για νεαρή γυναίκα με αλβανική υπηκοότητα που έβαλε τέλος στην ζωή της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του lamianow.gr η δυσωδία που υπήρχε από το εσωτερικό του σπιτιού ήταν αυτή που κίνησε την περιέργεια των κατοίκων της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε μιας και είχε μέρες να δώσει και σημείο ζωής. Όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι της την βρήκε απαγχονισμένη με αυτοσχέδιο βρόγχο.

Πιθανότατα η νεαρή γυναίκα είχε δώσει τέλος στην ζωή της από την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα ευρήματα, χωρίς κανένας ακόμη να γνωρίζει το λόγο που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Έρευνα διενεργεί το Α.Τ Λαμίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα