Αυτός είναι ο 20χρονος που αναζητούν οι αρχές για τη δολοφονία της 17χρονης μαθήτρια
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του 21χρονου Σάνυ ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κοπέλα.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση δολοφονίας της 17χρονης από το Περιστέρι, η οποία βρέθηκε νεκρή από ασφυκτικό θάνατο μέσα στο δωμάτιό της.

Οι αρχικές ενδείξεις στην υπόθεση, ότι πρόκειται για έγκλημα, επιβεβαιώθηκαν μετά και την ακόμη πιο ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα που έδειξε ότι η 17χρονη πάλεψε για τη ζωή της απέναντι στον δολοφόνο, όμως ο τελευταίος κατάφερε να της αφαιρέσει τη ζωή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 17χρονη είχε μώλωπες στα χέρια αλλά και στα μπράτσα της, πράγμα που μαρτυρά ότι ο δολοφόνος προτού σκοτώσει το θύμα του το έδεσε -συγκεκριμένα στο κρεβάτι- και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα χέρια του ή κάποιο μαξιλάρι καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα και οδηγώντας την σε ένα ασφυκτικό θάνατο.

Ο σύντροφός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε και κλειδί του σπιτιού της 17χρονης, φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε το χρόνο μέχρι να αποκαλυφθεί το έγκλημα, για να εξαφανιστεί.

Ο ίδιος φέρεται να είπε σε συγκατοίκους του ότι θα φύγει από την Ελλάδα γι’ αυτό και έχει δοθεί σήμα σε όλες τις εξόδους της χώρας και στο αεροδρόμιο.

Συχνοί οι καβγάδες της 17χρονης με τον σύντροφό της, λένε μάρτυρες

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΓΑΔΑ, που επικαλείται η ΕΡΤ, κάποιοι μάρτυρες έχουν αναφέρει στις αστυνομικές Αρχές ότι η ανήλικη είχε συχνές προστριβές με τον 21χρονο άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση. 

Διαφορετικές οι δηλώσεις του πατέρα της 17χρονης

Κανένα παράπονο από τη σχέση της με τον 21χρονο Πακιστανό δεν είχε η 17χρονη, δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας.

«Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε
σε δηλώσεις του στον Alpha.

Όπως πρόσθεσε, έμαθε τα τραγικά νέα για την κόρη του από τις ειδήσεις και ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο είχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραφε "Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα», είπε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερασμους
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας
Οι μαθητές του Γυμνασίου - Λ.Τ. Γενναδίου, δίδαξαν στους Ιταλούς συμμαθητές τους, Ελληνική μαγειρική, Ελληνική γλώσσα καθώς και Ελληνικούς...
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας