Λέσβος: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης – Διατάχθηκε ΕΔΕ
Πώς προσέγγιζε τα θύματά του μέσα από τα social media, χρησιμοποιώντας την αθλητική του ιδιότητα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 53χρονος αστυνομικός που συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία 14χρονης για ασέλγεια κι αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα.

Παράλληλα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο φερόμενος ως δράστης εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ για να παρενοχλεί και εν συνεχεία να κακοποιεί παιδιά.

Όπως μετέδωσε στο OPEN, προσέγγιζε τα θύματά του μέσα από τα social media, και προβάλλοντας την αθλητική του ιδιότητα. Μετά από εσωτερική έρευνα της Ασφάλειας, η οποία ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 14χρονης κοπέλας και των γονιών της σε βάρος του 53χρονου, προκύπτει ότι ο αστυνομικός φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι και μάλιστα κατ΄ επανάληψη από τον Ιανουάριο του 2022 μέχρι τουλάχιστον και τον Μάιο. Ο άνδρας ήταν προπονητής του κοριτσιού σε τοπική ομάδα.

Μάλιστα, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να προσπάθησε να παρασύρει την κοπέλα σε πορνογραφικές παραστάσεις μέσω πλατφόρμας στο Διαδίκτυο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η 14χρονη καταγγέλλουσα δεν είναι το μόνο θύμα του αστυνομικού-προπονητή καθώς είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίας στο σώμα ακόμα μίας ανήλικης.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Πλέον ο άνδρας κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 14χρονης και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πρόσκληση
2ο Μαθητικό Συνέδριο Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης - Πότε θα πραγματοποιηθεί
2ο Μαθητικό Συνέδριο με τίτλο: «Προχωράμε μαζί; Συζητάμε πρακτικές για την αλληλοκατανόηση και την ειρηνική συμβίωση στο σχολείο»
2ο Μαθητικό Συνέδριο Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης - Πότε θα πραγματοποιηθεί
ροδος εκπαιδευτικοι
Ρόδος: Ελεύθεροι άνευ όρων ο Διευθυντής και η εκπαιδευτικός που έμπλεξαν σε διαμάχη γονέων και κρατήθηκαν για συνέργεια σε αρπαγή ανηλίκου
Ο Διευθυντής  και η εκπαιδευτικός συνελήφθησαν  προχτες σαν κοινοί εγκληματίες, μέσα στον χώρο του σχολείου, προσήχθησαν, κρατήθηκαν όλη τη νύχτα...
Ρόδος: Ελεύθεροι άνευ όρων ο Διευθυντής και η εκπαιδευτικός που έμπλεξαν σε διαμάχη γονέων και κρατήθηκαν για συνέργεια σε αρπαγή ανηλίκου