αστυνομία, περιπολικό, αστυνομικός
Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να αποτρέψει το δράστη και κατάφερε να πιαστεί από το αυτοκίνητο, με τον δράστη να συνεχίζει την πορεία του σέρνοντας τον ιδιοκτήτη στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ένας νεαρός από καταυλισμό της Ανδραβίδας έκλεψε αυτοκίνητο στα Λεχαινά και έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ιδιοκτήτης σταμάτησε να πάρει τσιγάρα στο κέντρο των Λεχαινών. Εκείνη την ώρα ο  νεαρός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και μπήκε στο αυτοκίνητο για να το κλέψει. Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να αποτρέψει το δράστη και κατάφερε να πιαστεί από το αυτοκίνητο, με τον δράστη να συνεχίζει την πορεία του σέρνοντας τον ιδιοκτήτη στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Ο δράστης αυτής της περίπτωσης δεν σταμάτησε όμως εκεί. Κινήθηκε προς καταυλισμό της Κάτω Αχαΐας όπου έγινε αντιληπτός - μετά από ενημέρωση που υπήρχε - και καταδιώχτηκε από αστυνομικές δυνάμεις της Αχαΐας. Ο δράστης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όχημα και να τραπεί σε φυγή πεζός.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής μετά από έφοδο της Ειδικής Ομάδας σε καταυλισμό της Ανδραβίδας, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καιρός
Η Τσικνοπέμπτη, οι Αποκριές, η Καθαρά Δευτέρα και ο καιρός: ψήσιμο, καρναβάλια και χαρταετός… με το βλέμμα στον ουρανό
Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου: θα… τσικνίσει ο ουρανός;
Η Τσικνοπέμπτη, οι Αποκριές, η Καθαρά Δευτέρα και ο καιρός: ψήσιμο, καρναβάλια και χαρταετός… με το βλέμμα στον ουρανό
ΝΑΟΣ
Είναι ο αρχαίος ελληνικός ναός ένα… αναποδογυρισμένο πλοίο;
Όπως θα έλεγε και ο Βιτρούβιος, η αρχιτεκτονική γεννιέται από χρεία, χρήσιν και μνήμη — και αυτή η θεωρία το παίρνει αυτό κυριολεκτικά.
Είναι ο αρχαίος ελληνικός ναός ένα… αναποδογυρισμένο πλοίο;
αργια αγιου πνευματος
Καθαρά Δευτέρα 2026: Το πρώτο τριήμερο της χρονιάς και όλες οι αργίες που φέρνουν αποδράσεις
Πότε ανοίγει το Τριώδιο, πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και ποια τριήμερα «χαμογελούν» στο ημερολόγιο του 2026
Καθαρά Δευτέρα 2026: Το πρώτο τριήμερο της χρονιάς και όλες οι αργίες που φέρνουν αποδράσεις