themis adamantidis
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, που κατηγορείται για βία σε βάρος της συντρόφου του

Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεση της μήνυσης που υπέβαλε σε βάρος του για σωματική βία η σύντροφος του.

Την αναβολή της υπόθεσης ζήτησε σήμερα από το δικαστήριο η πλευρά της μηνύτριας, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Στο αίτημα αντιτάχθηκε η πλευρά του κατηγορούμενου καλλιτέχνη, με τον ίδιο να τονίζει στο δικαστήριο ότι η παράταση της αντιδικίας δημιουργεί προβλήματα στην δουλειά του, που λόγω του καλοκαιριού περιλαμβάνει συναυλίες και περιοδείες.

Το δικαστήριο τελικώς, με ανάλογη εισαγγελική πρόταση, ανέβαλε την εκδίκαση.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα μετά από μήνυση της συντρόφου του και εναντίον ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης. 
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

papei.jpg
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: «Γυναίκες & Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις στο Σύγχρονο Ανταγωνιστικό Περιβάλλον»
Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: «Γυναίκες & Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις στο Σύγχρονο Ανταγωνιστικό Περιβάλλον»