αστυνομία
Την Κυριακή στις Σέρρες, ένα ζευγάρι κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά του στο αυτοκίνητο και πήγε να γευματίσει!

Χθες Κυριακή, γύρω στις 11.30 το βράδυ, στις Σέρρες ένα ζευγάρι Βουλγάρων, 56 και 46 ετών, που είχαν έρθει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και επέστρεφαν στην πατρίδα τους, κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε να φάνε σουβλάκια.

Τα παιδιά εκείνη την ώρα κοιμόνταν. 

Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο αυτοκίνητο, χτυπούσαν τα τζάμια αλλά εκείνα δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία.

Σε κακή κατάσταση τα παιδιά

Φτάνοντας οι αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης. Φρόντισαν να τους δώσουν νερό και τις πρώτες βοήθειες.

Όταν ήρθαν οι γονείς τους ισχυρίστηκαν πως επειδή τα παιδιά κοιμόνταν, πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δικαστήριο
Δικαστήρια: Νέος γραπτός διαγωνισμός ΕΣΔΙ – Από σήμερα οι αιτήσεις
Προκήρυξη για την εισαγωγή 122 νέων σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών – Δύο στάδια εξετάσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Δικαστήρια: Νέος γραπτός διαγωνισμός ΕΣΔΙ – Από σήμερα οι αιτήσεις
Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
Σχολεία σε κίνδυνο: «Στάζουν οι στέγες και πλημμυρίζουν τα προαύλια»
«Στην πόλη μας υπάρχουν σχολεία που στάζουν οι στέγες, που πλημμυρίζουν τα προαύλια, που είναι χαλασμένα τα υδραυλικά»
Σχολεία σε κίνδυνο: «Στάζουν οι στέγες και πλημμυρίζουν τα προαύλια»