Βιασμός
«Πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα»

Ανατρέπονται τα δεδομένα από τα αποτελέσματα στο δείγμα του γενετικού υλικού σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 22χρονης στην περιοχή της Χαλκιδικής.

 Τα αποτελέσματα, τα οποία ανακοινώθηκαν έδειξαν ότι δράστης δεν είναι ο 56χρονος τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας.

Η συνήγορος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε στην ΕΡΤ πως οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας.

Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών που επέτρεψαν στο δράστη να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ελεύθερος. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» είπε.

Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό και σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» δη θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θλιμμένος εκπαιδευτικός
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Μια περίοδος έντονης πίεσης, οικονομικής ασφυξίας και προσωπικής αποσύνδεσης.
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
καιρός
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι
Τι λέμε στις 12:00 το μεσημέρι; Η απάντηση του καθηγητή Γιώργου Μπαμπινιώτη
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι