Βιασμός
«Πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα»

Ανατρέπονται τα δεδομένα από τα αποτελέσματα στο δείγμα του γενετικού υλικού σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 22χρονης στην περιοχή της Χαλκιδικής.

 Τα αποτελέσματα, τα οποία ανακοινώθηκαν έδειξαν ότι δράστης δεν είναι ο 56χρονος τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας.

Η συνήγορος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε στην ΕΡΤ πως οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας.

Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών που επέτρεψαν στο δράστη να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ελεύθερος. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» είπε.

Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό και σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» δη θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xristopoulos-oiele
Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ για επεισόδια στο Πολυτεχνείο: «Η βία διαλύει τα κινήματα»
Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ εκφράζει βαθιά ανησυχία για την κλιμακούμενη κουλτούρα βίας σε φοιτητικούς και εργατικούς χώρους, τονίζοντας ότι απειλεί τη...
Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ για επεισόδια στο Πολυτεχνείο: «Η βία διαλύει τα κινήματα»
polytexneio
Μ-Λ ΚΚΕ: «Οι βίαιες πρακτικές αναρχίας και ΑΡΑΣ, δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα»
Για το «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» ανάμεσα στην ΑΡΑΣ και την αναρχία κατά την έναρξη του τριήμερου εορτασμού του Πολυτεχνείου
Μ-Λ ΚΚΕ: «Οι βίαιες πρακτικές αναρχίας και ΑΡΑΣ, δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα»