Βιασμός
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα»

Ανατρέπονται τα δεδομένα από τα αποτελέσματα στο δείγμα του γενετικού υλικού σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 22χρονης στην περιοχή της Χαλκιδικής.

 Τα αποτελέσματα, τα οποία ανακοινώθηκαν έδειξαν ότι δράστης δεν είναι ο 56χρονος τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας.

Η συνήγορος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε στην ΕΡΤ πως οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας.

Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών που επέτρεψαν στο δράστη να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ελεύθερος. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» είπε.

Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό και σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» δη θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mpataria.jpg
Μπαταρίες: Το πανεύκολο τεστ που δείχνει σε δευτερόλεπτα αν έχουν αδειάσει
Ένα απλό κόλπο χωρίς ειδικά εργαλεία μπορεί να σας γλιτώσει χρόνο και εκνευρισμό όταν ψάχνετε λειτουργικές μπαταρίες
Μπαταρίες: Το πανεύκολο τεστ που δείχνει σε δευτερόλεπτα αν έχουν αδειάσει
Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
«Κόφτης» στις αποσπάσεις: Άγρια κόντρα εκπαιδευτικών με τη ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής
«Εξαφανισμένη» η Διοίκηση και οι «αιρετοί» καταγγέλλει ο Σύλλογος Π.Ε. «ο Σωκράτης» μετά την παράσταση διαμαρτυρίας
«Κόφτης» στις αποσπάσεις: Άγρια κόντρα εκπαιδευτικών με τη ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής