sxoleio mosxato viasmos
Το ξέσπασμα της 22χρονης που κατήγγειλε βιασμό από κατάδικο που ήταν έξω με άδεια

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 22χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της από 56χρονο, σε παραλία της Χαλκιδικής.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την καταγγελία της, την εντόπισε και της επιτέθηκε άγνωστος άνδρας, ο οποίος τη βίασε. Οι γονείς της 22χρονης ενημερώθηκαν από τις αρχές για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική.

Οι αρχές επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 22χρονη, ενώ τα ρούχα της κρατήθηκαν για να εξεταστούν.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχετικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το τραγικό γεγονός και οι Αρχές συνέλαβαν τον δράστη, που είναι τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας, ο οποίος παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή Πολυγύρου.

«Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή από όλο αυτό»

Για όσα έζησε μίλησε η 22χρονη στο mega, δηλώνοντας πως βρίσκεται σε μεγάλο σοκ. «Έχω ανάγκη στήριξης από ανθρώπους γεμάτους κατανόηση, όπως η οικογένειά μου και οι νομικοί μου παραστάτες. Πήγα για ένα μπάνιο και ευτυχώς είμαι ζωντανή. Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή από όλο αυτό».

«Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μη βρεθεί στη θέση μου, να δέχεται τόσο πισώπλατα μία τόσο άγρια επίθεση από έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος υποτίθεται ότι βρισκόταν σε καθεστώς στέρησης ελευθερίας και σωφρονισμού. Kαι να κινδυνεύει η ψυχική και η σωματική ακεραιότητα, όπως κινδύνεψα κι εγώ». 

Παράλληλα, τόνισε πως «είναι λυπηρό να μην υπάρχει κανένας από τους υποτιθέμενους φύλακες, ώστε να συνδράμει και να σταματήσει την άγρια επίθεση που δέχτηκα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Δ.Α.Κ.Ε. Α' Αθήνας: Μέτωπο κατά της αξιολόγησης και διεκδίκηση νέου πλαισίου συνταξιοδότησης
Ενημέρωση του Αιρετού Χρήστου Τρανού στο alfavita: Οι 15 άξονες στις διεκδικήσεις των εκπαιδευτικών για το 2026
Δ.Α.Κ.Ε. Α' Αθήνας: Μέτωπο κατά της αξιολόγησης και διεκδίκηση νέου πλαισίου συνταξιοδότησης
Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Παρεμβάσεις για την προστασία των εκπαιδευτικών και την ασφάλεια των σχολικών χώρων
Συναγερμός από τα στοιχεία για τα σχολικά κτίρια – «1 στα 3 έχει προβλήματα»
Ζαχαράκη: Παρεμβάσεις για την προστασία των εκπαιδευτικών και την ασφάλεια των σχολικών χώρων
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Κωνσταντοπούλου για Σεβαστίδη: «Ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης, τείνει χείρα βοηθείας στον Φλωρίδη»
Σκληρή απάντηση Κωνσταντοπούλου σε Σεβαστίδη: «Ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης, τείνει χείρα βοηθείας στον Φλωρίδη»
Κωνσταντοπούλου για Σεβαστίδη: «Ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης, τείνει χείρα βοηθείας στον Φλωρίδη»