Αρετή Γεωργιλή: Συνελήφθη άνδρας για τον ξυλοδαρμό της αρχαιολόγου
«Έζησα για 5' αυτό που πολλές γυναίκες τραβούν πιθανά κάθε μέρα. Έδειρε γιατί μπορούσε. Τόσο απλά» κατήγγειλε η αρχαιολόγος Αρετή Γεωργιλή

Σήμερα με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία γνωστοποίησε ότι ο άνδρας που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της Αρετής Γεωργιλή συνελήφθη από τις Αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη:
 
«Συνελήφθη σήμερα (27-5-2022) το μεσημέρι στη Νίκαια, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ημεδαπός κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι χθες (26-5-2022) το πρωί, σε υπόδειξη ημεδαπής να μετακινήσει το Δ.Χ.Φ. όχημά του, που είχε σταθμεύσει έμπροσθεν του γκαράζ της οικίας της, εμποδίζοντας την έξοδο του αυτοκινήτου της, την εξύβρισε, την απείλησε και άσκησε σε βάρος της σωματική βία.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Α.Τ. Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Υπενθυμίζεται πώς η Αρετή Γεωργιλή προχώρησε χθες σε δημόσια καταγγελία με αφορμή τον ξυλοδαρμό της από άνδρα οδηγό στη μέση του δρόμου. «Σήμερα είχα μία από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της ζωής μου. Ξυλοκοπήθηκα άσχημα από έναν άγνωστό μου νταή τύπο γιατί του ζήτησα να μετακινήσει το φορτηγό του από το γκαράζ μου για να βγω», γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η αρχαιολόγος.

Η Αρετή Γεωργιλή ζήτησε επανειλημμένα από τον οδηγό να μετακινήσει το όχημα του και εκείνος άρχισε να τις μιλά πρόστυχα και να απειλεί ότι θα την χτυπήσει. Όταν κάλεσε την αστυνομία και άρχισε να βιντεοσκοπεί το φορτηγό του, εκείνος κατέβηκε από τη θέση του οδηγού και τις επιτέθηκε«...άρχισε να με χτυπάει με χέρια και με πόδια, με έπιασε από τον λαιμό, από τον αυχένα, από τα μαλλιά απόπου μπορούσε», σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα