sxoleio mosxato viasmos
Ποιος είναι ο φερόμενος ως δράστης – Τι καταγγέλλει η 21χρονη

Νέες πληροφορίες για το πώς φέρεται να έδρασε ο πρώην παίκτης του Big Brother που καταγγέλθηκε από 21χρονη τουρίστρια για βιασμό στη Ρόδο δίνει στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της νεαρής. «Την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι» επισημαίνει αναφερόμενος στο μοιραίο βράδυ.

Όπως έγινε γνωστό από εκπομπή του Alpha ο φερόμενος ως δράστης για τον βιασμό της 21χρονης Αγγλίδας είναι ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκπομπή του Alpha o Στηβ Μιλάτος με την καταγγέλλουσα είχαν πάει σε ένα κλαμπ, όπως είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας.

Τότε, όπως καταγγέλλει η 21χρονη κοπέλα, το μοντέλο της ζήτησε να φύγουν, και στην συνέχεια πήγαν σε κάποιο εγκαταλειμμένο σπίτι και την βίασε.

Σημειώνεται ότι και ο Μιλάτος έχει μηνύσει επίσης την κοπέλα από την Βρετανία, ενώ ισχυρίζεται ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική.

«Την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και…»

Για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς και για τη ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του μίλησε νωρίτερα ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, Ιωάννης Κοκκινογέννης σε εκπομπή του Mega.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

Το χρονικό της φρίκης

Σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, ο κ. Κοκκινογέννης περιέγραψε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του club όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα