Ασύλληπτο: Οδηγός Φορτηγού χτύπησε μηχανή σκοτώνοντας τον οδηγό και γύρισε για να σκοτώσει και τον συνεπιβάτη
Ο οδηγός εμβόλισε περιπολικό που προσπάθησε να τον σταματήσει

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ του Σαββάτου στην Μονεμβασιά με δύο νεκρούς.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο σκόρπισε το θάνατο, όταν με οδηγό έναν 52χρονο, κινούμενο στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ., στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαίου, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Η μοτοσυκλέτα με τους δύο επιβαίνοντες, κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της μηχανής τραυματίστηκαν θανάσιμα και κατέληξαν.

Πέρα από το τραγικό γεγονός αυτό που μεταφέρεται για το συμβάν είναι πρωτοφανές: 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, 52χρονος οδηγός αγροτικού φορτηγού που κινείτο στον δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ., εμβόλισε σε κατάσταση αμόκ με το όχημά του παπάκι με δύο ηλικιωμένους επιβαίνοντες, παρέσυρε τον έναν για 200 μέτρα και μετά επέστρεψε στο σημείο της πρώτης πρόσκρουσης, παρασύροντας και τον δεύτερο αναβάτη για 150 μέτρα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Εμβόλισε και περιπολικό στην προσπάθειά του να διαφύγει

Ο οδηγός του φορτηγού οχήματος, που έχει συλληφθεί, στην προσπάθεια του να διαφύγει εμβόλισε περιπολικό αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Πληροφορίες θέλουν τον δράστη να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση. Την προανάκριση που είναι σε εξέλιξη έχει αναλάβει το Α.Τ. Μολάων σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο γιος ενός εκ των δύο νεκρών δηλώνει συντετριμμένος χωρίς να μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. «Τον είχα δει πέντε λεπτά πριν», δήλωσε και συμπλήρωσε πως αμέσως μετά τον βρήκε να κείτεται νεκρός σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός, παλαβός, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω, μπορεί να έχει μεθύσει, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου στον δρόμο», είπε στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε πως ο οδηγός σε αμόκ τον παρέσυρε για 300 μέτρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα πρωί της Κυριακής, ο αντιδήμαρχος της περιοχής, δήλωσε απ’όσο γνωρίζει ο άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ σύμφωνα με το spartanews.gr, οι πρώτες πληροφορίες δεν δείχνουν υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...