Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Σοκάρει η μαρτυρία υπαλλήλου της 43χρονης - "Ο δράστης μου έστειλε μήνυμα από το κινητό της"
Βίντεο από τη στιγμή του στυγερού εγκλήματος στα χέρια των Αρχών – Οι κινήσεις του δράστη και το χρονικό

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Καβάλας από την δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού από τον 55χρονο σύζυγό της.

Τραγικές φιγούρες, τα δύο ανήλικα αγοράκια, 6 και 10 ετών , που είχε αποκτήσει με τον καθομολογίαν δολοφόνο της, ο οποίος- όπως έδειξε η νεκροψία νεκροτομή στην σορό της 43χρονης-, την στραγγάλισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί "τον προσέβαλε", καθώς του ζήτησε διαζύγιο.

Η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης, Βασω Αφεντούλη, μίλησε σε εκπομπή του MEGA για την σχέση του ζευγαριού, αλλά και για τη μέρα της δολοφονίας της γυναίκας μέσα στο φαρμακείο της, ενώ ανέφερε πως ο δράστης επικοινώνησε με την ίδια ζητώντας της τα κλειδιά του φαρμακείου.

"Συνεργαζόμασταν τα τελευταία 3 χρόνια με την 43χρονη. Όταν ερχόταν εκεί ο δράστης, δεν συνέβαινε κάτι. Η ίδια μου είχε πει το προηγούμενο Σάββατο ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να χωρίσει και να ηρεμήσει. Θεωρώ ότι υπήρχε κτητικότητα, ζήλια", είπε, αρχικά, για τη σχέση της 43χρονης με τον 55χρονο.

"Το Σάββατο έγινε η κουβέντα με την εκλιπούσα, την Πέμπτη με κάλεσε πολύ ευδιάθετη το μεσημέρι, μιλήσαμε για την δουλειά και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 18.00 ώρα με πήρε ο άντρας της και μου ζήτησε, την ίδια μέρα, τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου. Έκτοτε πήγε έκλεισε τα στόρια και δεν άνοιξε ξανά", δήλωσε σχετικά με την ημέρα της δολοφονίας.

"Στο τηλέφωνο που με κάλεσε ο 55χρονος, ήταν αναστατωμένος, αλλά ήταν πάντα έτσι, δεν έδωσα σημασία. Αργότερα την κάλεσα, γιατί ήταν κλειστό το φαρμακείο. Μου έστειλε ένα μήνυμα στις 20.10 από το κινητό της ότι "είμαστε καλά, μην ανησυχείς" για να μην κινητοποιηθώ. Μην πάω να ψάξω. Όταν κάλεσε ο πατέρας της κοπέλας στο απέναντι μαγαζί ότι δεν έβρισκε την κόρη του, τότε πήραμε την αστυνομία", συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως η υπάλληλος του φαρμακείου έχει καταθέσει ήδη στην αστυνομία.

kabala_2.jpg

 

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ τη δολοφονία της φαρμακοποιού

 

Τις δραματικές στιγμές της δολοφονίας της 43χρονης κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, με τις αρχές να έχουν στην διάθεση τους καρέ καρέ τις κινήσεις.

Οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου στις Πηγές του Δήμου Νέστου, μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε η φαρμακοποιός, έχει στα χέρια της η Ασφάλεια της Καβάλας.

 

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Πηγές Νέστου, Δημήτρη Λεπίδα, το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου η 43χρονη, όπως έκανε κάθε μέρα, άνοιξε το φαρμακείο της. Έκλεισε το μεσημέρι, χωρίς να ανοίξει πάλι το απόγευμα, γεγονός που προκάλεσε διάφορα ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία των Πηγών Νέστου. Κατά τον ίδιο, ο 55χρονος σύζυγος βρισκόταν στο χωριό και κάποιοι κάτοικοι είπαν ότι τον είδαν σε εξωτερικό χώρο μέχρι τις 7:30-8:00 το απόγευμα.

«Απ’ ό,τι μάθαμε, οι συγγενείς της έψαχναν την Αΐντα από το μεσημέρι, αλλά δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασαν στο χωριό μας αστυνομικοί. Άνοιξαν το φαρμακείο και βρήκαν τη γυναίκα πνιγμένη, καθώς και τον σύζυγό της ο οποίος είχε επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες του», λέει ο κ. Λεπίδας.

Την Κυριακή η κηδεία της γυναίκας

Αύριο Κυριακή (08/05) αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς στην 43χρονη φαρμακοποιό, που δολοφόνησε ο 55χρονος σύζυγος της, στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Η νεκρόσημος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας και η κηδεία στο νεκροταφείο του χωριού.

kabala_1.jpg

ΕΛΑΣ: Ασφυκτικός θάνατος από τα χέρια του δράστη

Για ασφυκτικό θάνατο που προκλήθηκε από τα χέρια του δράστη κάνει λόγο η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας στην ανακοίνωση της, για τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του, με μαχαίρι και κοπίδι τα οποία κατασχέθηκαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Συνελήφθη σήμερα (6/5) πρώτες πρωινές ώρες σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 43χρονης ημεδαπής συζύγου του.

Συγκεκριμένα χθες απογευματινές ώρες, ανωτέρω δράστης ευρισκόμενος στο χώρο εργασίας της 43χρονης, της προκάλεσε με τα χέρια του ασφυκτικό θάνατο, ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίσθηκε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Έπειτα από τηλεφωνική κλήση του 55χρονου στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, κατά την οποία ενημέρωσε για το συμβάν, αστυνομικοί του ανωτέρω Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν την θανούσα και τον δράστη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ανωτέρω νοσοκομείο.

Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα κοπίδι και μία θήκη μαχαιριού.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

seferoelyths
Σεφέρης – Ελύτης: Πήραν το Νομπέλ, τώρα το ΕΚΠΑ τους δίνει και το πτυχίο τους
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών τιμά τον Γιώργο Σεφέρη και τον Οδυσσέα Ελύτη, που παρότι εγγράφηκαν και οι δύο στη Νομική, δεν έφυγαν ποτέ πτυχιούχοι
Σεφέρης – Ελύτης: Πήραν το Νομπέλ, τώρα το ΕΚΠΑ τους δίνει και το πτυχίο τους
σεριφος
Γυμνασίο Σερίφου: Κατέκτησε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας ανάμεσα σε 11.000 συμμετοχές
Στην κατηγορία Niveau A1 : Olympie-Pierre de Coubertin για το έτος 2024
Γυμνασίο Σερίφου: Κατέκτησε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας ανάμεσα σε 11.000 συμμετοχές