Χαμόγελο του Παιδιού
Ταυτοποιήθηκε ο δράστης για την κλοπή του περιπτέρου - Θέμα χρόνου αποτελεί η σύλληψή του

Ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία, ένας δράστης για την κλοπή του μεταλλικού περιπτέρου του Χαμόγελου του Παιδιού από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Το άτομο που φέρεται να έκλεψε το περίπτερο της Εθελοντικής Οργάνωσης ταυτοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Εργαζόμενη δήλωσε πως είδε με τα μάτια της να «σηκώνουν» με γερανό τον μεταλλικό οικίσκο στις 6 το απόγευμα της Τρίτης. Λίγες ώρες νωρίτερα ηλεκτρολόγοι είχαν αποσυνδέσει από το ρεύμα την κατασκευή, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες παρακολουθούσαν στενά τη διαδικασία απόσπασης και έθεσαν σε εφαρμογή το πλάνο τους, μέρα μεσημέρι, στην «καρδιά» της πόλης.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Kibo», Γιώργος Γλεντός επεσήμανε στο ThessToday.gr ότι η συγκεκριμένη κατασκευή ζυγίζει δύο τόνους και κοστίζει, ως καινούρια, περίπου 5.500 ευρώ, ενώ από την πρώτη στιγμή ανέφερε πως θα βοηθούσε εκ νέου το «Χαμόγελο του Παιδιού», χορηγώντας νέο περίπτερο, αν και εφόσον δεν εντόπιζαν το κλεμμένο.

Υπενθυμίζεται το περίπτερο διαστάσεων 6 x 2,5 m, κλάπηκε από την καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης χωρίς κάποιος να αντιληφθεί κάτι. Ωστόσο εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/4) στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ειδικότερα, εντοπίστηκε σε αφύλακτο οικόπεδο μετά από έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα