Συγκλονίζει ο πατέρας 17χρονου θύματος ξυλοδαρμού στον Εύοσμο: Παραλίγο θα θρηνούσα νέο Άλκη
Νέος συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το βράδυ της Τρίτης (26/4) για επεισόδιο μεταξύ νεαρών στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, το Κέντρο Άμεσης Δράσης δέχθηκε, χθες βράδυ, κλήσεις για νέο περιστατικό συμπλοκών, στο οποίο εμπλέκονταν άτομα νεαρής ηλικίας.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, άνθρωποι της ΕΛΑΣ «χτένιζαν» την περιοχή, αναζητώντας τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους.

eyosmos.jpg

“Βασιλεύει” ο φόβος στον Εύοσμο, μετά τα περιστατικά ξυλοδαρμού που σημειώνονται μεταξύ ομάδων νεαρών, με αποκορύφωμα τον τραυματισμό δύο 17χρονων παιδιών, κοντά μάλιστα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Συγκλονίζει ο πατέρας ενός από τα παιδιά που νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι, στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1: “Παραλίγο, θα θρηνούσα Άλκη”.

Ο πατέρας του 17χρονου, σοκαρισμένος από όλα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες σε κεντρικά σημεία του Ευόσμου, με αποτέλεσμα το παιδί του να νοσηλεύεται με τραύματα, μετά από μια βόλτα στη γειτονιά του, εξέφρασε τον φόβο όλων των γονιών για την ασφάλεια των παιδιών τους και έστειλε το μήνυμα ότι δεν υπάρχει ισονομία και προστασία.

“Το παιδί μου νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο Παπανικολάου με τραύματα στο κεφάλι.. Έχει διάσειση, αιμάτωμα και πρόβλημα στο μάτι. Την ίδια στιγμή, ο συλληφθείς κατηγορείται μόνο για απλή σωματική βλάβη και χωρίς περιοριστικούς όρους… Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεται ο φόβος των γονιών όχι μόνο για τα παιδιά τους, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στον Εύοσμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του 17χρονου έκανε λόγο για “καρτέρι”, που είχε στήσει η συγκεκριμένη ομάδα στα παιδιά τους. “Περίμεναν να επιστρέψουμε από το Πάσχα και τους … περίμεναν στη γωνία. Μία ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε επτά άτομα, ανάμεσά τους και στο γιο μου. Τους χτύπησαν χωρίς οίκτο. Για μία ασήμαντη εφηβική αφορμή, έχει προκληθεί βεντέτα, με θύματα παιδιά", λέει σοκαρισμένος και προσθέτει εμβρόντητος πως “ο γιος μου σώθηκε από τύχη”.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων επέρριψε ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ., γιατί όπως υποστήριξε, δεν αντέδρασε γρήγορα. “Ο γιος μου τη γλίτωσε απλά γιατί κατάλαβαν ότι χτυπάνε λάθος άνθρωπο. Ακόμα και ο 17χρονος συλληφθείς, ανέφερε πως το παιδί μου δεν είχε καμία σχέση με προηγούμενα περιστατικά και πως δεν τον έχει χτυπήσει ποτέ ο ίδιος”, κατέληξε ο πατέρας.

eyosmos_1.jpg

Θυμίζουμε ότι, άγρια συμπλοκή από την οποία τραυματίστηκαν -όχι σοβαρά- τρία άτομα ηλικίας από 17 έως 18 ετών, σημειώθηκε χθες (25/4) το βράδυ στην περιοχή του Ευόσμου, πλησίον του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes η συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε άτομα Ρομα και ανήλικους ως συνέχεια προηγούμενου επεισοδίου που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην ίδια περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες από τις ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ καθώς επίσης και διμοιρία των ΜΑΤ η οποία έχει σταθμεύσει μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Οι αστυνομικοί μάλιστα προχώρησαν και σε μια προσαγωγή ατόμου το οποίο ήταν ανάμεσα στους ελαφρά τραυματίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

istoria kai anthropologia
ΠΑΜΑΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 νέων κτιριακών εγκαταστάσεων - Οι προδιαγραφές
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τις προδιαγραφές των κτιριακών εγκαταστάσεων που θα αγοράσει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
ΠΑΜΑΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 νέων κτιριακών εγκαταστάσεων - Οι προδιαγραφές
keraies_kinitis_0.jpg
Αγιος Δημήτριος: Ασφαλιστικά μέτρα από τον Δήμο για τη μη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολεία
Δήμαρχος: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προστατέψουμε την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών και των δημοτών μας»
Αγιος Δημήτριος: Ασφαλιστικά μέτρα από τον Δήμο για τη μη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολεία
Φοιτητής, μεταπτυχιακό
Επαγγελματικά δικαιώματα πρώην ΤΕΙ: Πέφτουν «βροχή» τα πρόστιμα, το κράτος εξακολουθεί να αδρανεί...
Και νέο πρόστιμο €22.840 υπογράφηκε σήμερα για να καταβληθεί σε 21 αποφοίτους - Συνολικά οι χρηματικές ικανοποιήσεις σε αποφοίτους πρώην ΤΕΙ έχουν...
Επαγγελματικά δικαιώματα πρώην ΤΕΙ: Πέφτουν «βροχή» τα πρόστιμα, το κράτος εξακολουθεί να αδρανεί...