Τραγωδία στην Σκιάθο: Ηλικιωμένος με άνοια πάτησε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο
Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και το 2019 στο νησί με επίσης Άγγλους τουρίστες!

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές ηλικιωμένου ζευγαριού από την Αγγλία στην Σκιάθο όταν ο 83χρονος σύζυγος που πάσχει από άνοια παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 80χρονη σύζυγό του και τη σκότωσε.

Φαίνεται πως ο ηλικιωμένος δεν συνειδητοποίησε τί είχε συμβεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr όταν συνέβη το δυστύχημα υπέστη σοκ και έριξε στη γυναίκα του μία κουβέρτα για να μη κρυώνει και καθόταν δίπλα της στα χαμένα.

Ο ηλικιωμένος γύρω στις 10.00 χθες το πρωί μπήκε στο αυτοκίνητο θέλοντας να φύγει από το σπίτι με τη γυναίκα του και τον γαμπρό του να προσπαθούν να τον αποτρέψουν. Η σύζυγος του μπήκε μπροστά από το ΙΧ ακουμπώντας επάνω στο αυτοκίνητο τα χέρια της, ο ηλικιωμένος έβαλε μπροστά, ενώ τσακωνόταν με τον γαμπρό του που είχε πάει δίπλα στη θέση του οδηγού, και η γυναίκα του από τον φόβο της γλίστρησε και έπεσε. Ωστόσο δεν έγινε αντιληπτή από τον 83χρονο ο οποίος πέρασε από πάνω της. 

Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο της γυναίκας. Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού σε κακή κατάσταση. Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου σχημάτισε δικογραφία κατά του συζύγου της για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο ηλικιωμένος κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου για κατάθεση.

Το 2019 Άγγλος τουρίστας είχε πατήσει κατά λάθος τη γυναίκα του στη Σκιάθο!

Τρομακτική είναι η σύμπτωση ότι και το 2019 είχε γίνει ένα αντίστοιχο ατύχημα, πάλι με Άγγλους τουρίστες στη Σκιάθο. Τότε τραγικό θάνατο είχε η 58χρονη Αγγλίδα η οποία βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο άντρας της.  

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αγγλίδα τουρίστρια μετά την νυχτερινή έξοδο του ζευγαριού έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στην προσπάθεια της να γυρίσει στο σπίτι τους φέρεται να λιποθύμησε και να έπεσε στο αγροτικό οδόστρωμα στον εξωτερικό χώρο της οικίας.

Ο σύζυγός της δεν την είδε πεσμένη στο έδαφος και προσπαθώντας να εισέλθει στο οίκημα με το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευση
Τι συμβαίνει στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής - Γιατί η ΟΛΜΕ καταγγέλλει τον Διευθυντή της;
Συνεχόμενες απορρίψεις μεταπτυχιακών λόγω «έλλειψης συνάφειας». Ακριβώς η ίδια ταλαιπωρία περιμένει πολλούς εκπιδευτικούς που έχουν αιτηθεί άδεια...
Τι συμβαίνει στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής - Γιατί η ΟΛΜΕ καταγγέλλει τον Διευθυντή της;
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η μήνυση του πατέρα της Κυριακής σε βάρος των αστυνομικών
«Ο πόνος και ο θυμός του επιτείνονται και φυσικά θέλει να διαλευκανθεί η υπόθεση σε βάθος από όλες τις πλευρές»
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η μήνυση του πατέρα της Κυριακής σε βάρος των αστυνομικών