Ρούλα Πισπιρίγκου - Νέες αποκαλύψεις: «Νομίζετε ότι ο Μάνος είναι άγιος;»
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο.

Την ώρα που οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας πέφτουν "βροχή" η μία μετά την άλλη, μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη, με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε «δηλητηριώδεις» δηλώσεις.

Με τη μητέρα των τριών κοριτσιών να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ο εν διαστάσει σύζυγός της, την αποκαλεί πλέον «κατηγορούμενη».

Παράλληλα, «αιχμές» προς το Μάνο εκτοξεύονται και από τη μεριά της Ρούλας, καθώς ο θείος της 33χρονης ρώτησε ευθέως μιλώντας στον Alpha, γιατί ο πατέρας δεν έχει μπει στο στόχαστρο, όπως η μητέρα.

Την ίδια γραμμή ακολουθεί και η μητέρα της Ρούλας: «Γιατί λέτε για την κόρη μου συνεχώς; Γιατί δεν λέτε για τον πατέρα; Σε αυτόν να ζητήσετε απαντήσεις. Αυτό να πει. Τι λέει αυτός; Αυτός να δώσει απαντήσεις, όχι η κόρη μου. Μόνο αυτός. Πού είναι;», είπε η ίδια.

pispirigkoy.jpg

Νικολούλη για Ρούλα: Μου «έδινε» ανοιχτά τον Μάνο

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται πως είχε μια... περίεργη συμπεριφορά σχετικά με όσα έλεγε για των πατέρα των παιδιών της, ενώ μιλούσε με την Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στο Mega σημείωσε ότι η 33χρονη της είχε πει για τον σύζυγό της: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται;» και σημειώνει ότι μάλλον γι' αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε, μιλώντας από τη ΓΑΔΑ, αυτή την εικόνα για τον Μάνο Δασκαλάκη. «Μάλλον έχει κάποιο λόγο που το κάνει» εκτίμησε η Αγγελική Νικολούλη.

«Μου τον «έδινε» τον Μάνο» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, που προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Όπως είπε, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη ρωτούσε συχνά τη δημοσιογράφο: Μόνο για μένα λένε οι πληροφορίες που φτάνουν στην εκπομπή; Για τον Μάνο δεν λένε τίποτα;

patra.jpg

 

Τι λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Στην υπόθεση της Πάτρας και τη στάση των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζοντας την πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη, κατά την οποία η κατηγορούμενη άφησε αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και του πεθερού της.

Μάλιστα, δήλωσε πως ο σύζυγός της της είπε στο τηλέφωνο: «Τι θες; Να πάω μέσα εγώ και ο πατέρας μου;».

«Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να «πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Να επισημάνουμε ότι χθες αποκαλύφθηκε πως ο πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται σε εταιρεία courier που μετέφερε φαρμακευτικά είδη.

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους. Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάιδισμα και όχι το τιτίβισμα», είπε στο STAR ο κ. Κατερινόπουλος.

patra-gia-fanh-18-3-22.jpg

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης πιάστηκαν στα χέρια για τα 3 νεκρά παιδιά τους

Το επεισόδιο αποκαλύπτει η εφημερίδα Πελοπόννησος. Εκτυλίχθηκε πριν από λίγο διάστημα στην Πάτρα, όταν η υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά της οικογένειας, είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις. Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου συναντήθηκαν σε γραφείο, παρουσία τρίτων και οι τόνοι ανέβηκαν, με τους θεσμικούς παράγοντες που ήταν μπροστά να σπεύδουν για να τους χωρίσουν. Αιτία μια ατάκα του πατέρα, ότι δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, για τα άλλα δύο παιδιά τους. Τη Μαλένα που πέθανε το 2019 και την Ίριδα που χάθηκε το 2021.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υπονοούμενα για την εν διαστάσει συζυγό του, λέγοντας της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο. Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν εστιάσει προ πολλού στον Μάνο Δασκαλάκη και στο ρόλο που διαδραμάτισε στα γεγονότα. Τόσο στους θανάτους των τριών παιδιών του, όσο και σε εκείνον της σπιτονοικοκυράς που πέθανε το Φθινόπωρο του 2020. Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από ορισμένους περίεργη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα