Μάνος Δασκαλάκης: Απολύθηκε από τη δουλειά του- Συγγενείς τον πιέζουν να καταθέσει στην ΓΑΔΑ
Πληροφορίες ότι ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης δούλευε σε φαρμακαποθήκη στην Πάτρα

Μετά την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία απολύθηκε από την δουλειά της, πληροφορίες θέλουν και τον Μάνο Δσκαλάκη να έχει επίσης απολυθεί από την εργασία του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο πατέρας των τριών κοριτσιών και πρώην σύντροφος της 33χρονης μητέρας, φέρεται να ενημερώθηκε σήμερα το πρωί να μην πάει στην δουλειά του, ενώ αντίστοιχο ρεπορτάζ του Πρωινού κάνει λόγο για απόλυση. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης, σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη, ανέφερε στον Alpha: «Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

Ο Μάνος βρίσκεται στην Πάτρα, όχι στην Αθήνα. Βρίσκεται σε σοκ και αρχίζει να συνθέτει το παζλ. Η Τζωρτζίνα είναι τουλάχιστον 9 επεισόδια στα νοσοκομεία, σε 3 από αυτά ήταν παρών και ο ίδιος. Ενδεχομένως, σκέφτεται ότι χρησιμοποιήθηκε από την μητέρα για να υπάρχει άλλοθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του Μάνου Δασκαλάκη προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να πάει μόνος του στη ΓΑΔΑ, ώστε ο ίδιος να καταθέσει όσα γνωρίζει ο ίδιος και να βοηθήσει τις αστυνομικές αρχές στις έρευνές τους.

Ο ρόλος του πατέρα του Μάνου που εξετάζουν οι αρχές

Ένα από τα ερωτήματα που ερευνούν οι Αρχές, είναι από πού προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, την ουσία που εντοπίστηκε στο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και η οποία “κλείδωσε” την υπόθεση. Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από το διαδίκτυο, γι’ αυτό το κινητό και ο υπολογιστής της έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν ακόμη ένα σενάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η 33χρονη δεν αποκλείεται να βρήκε την κεταμίνη σε μία φαρμακαποθήκη της Πάτρας με την οποία συνεργαζόταν ένα πάρα πολύ κοντινό της πρόσωπο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει μπει επίσης στο “μικροσκόπιο” των Αρχών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας thebest.gr, στην συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη της Πάτρας εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη και πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στη φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασακαλάκη στρέφεται το ενδιαφέρον του Ανθρωποκτονιών, στο πλαίσιο των ερευνών για την ουσία κεταμίνη που προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kavgas-sxoleio
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγάς μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες
Περισσότερα πλάνα από το έδαφος δείχνουν τους δύο μαθητές λυκείου να εκτοξεύονται από τις σκάλες αλλά να συνεχίζουν να παλεύουν ακόμα και μετά την...
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγάς μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες
diamantopoyloy_0.jpg
Διαμαντοπούλου για Ψηφιακό Σχολείο: Εμείς το παρουσιάσαμε το 2010 (Όλη η γνώση με ένα «κλικ»!)
Άννα Διαμαντοπούλου: «Είναι σημαντικές οι ανακοινώσεις του υπουργού Παιδείας και του Π/Θ για το ψηφιακό σχολείο και το ψηφιακό φροντιστήριο» και...
Διαμαντοπούλου για Ψηφιακό Σχολείο: Εμείς το παρουσιάσαμε το 2010 (Όλη η γνώση με ένα «κλικ»!)