Ψαριανός: Παραποίησε αφίσα για τη συναυλία για την ειρήνη με αγκυλωτούς σταυρούς
«Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της δικαστικής οδού είναι δεδομένη» 

Αντιπολεμική συναυλία θα γίνει την Τρίτη στα Προπύλαια με πολλούς καλλιτέχνες να συμμετέχουν, ενώ σφοδρές αντιδράσεις υπάρχουν μετά από ανάρτηση του πρώην βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού που παραποίησε την αφίσα για την εκδήλωση με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια.

Ανακοίνωσε για το θέμα εξέδωσε η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους» που οργανώνει τη συναυλία. Ανάμεσα σε άλλα τονίζει: «Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της δικαστικής οδού είναι δεδομένη» 

Η ανάρτηση Ψαριανού

psarianos.jpg

Η ανακοίνωση της «Αλληλεγγύης για όλους»


«H Αλληλεγγύη για Όλους διοργανώνει την Τρίτη 29 Μαρτίου συναυλία Ειρήνης, για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία για να προστατευθούν οι άμαχοι και οι πρόσφυγες πολέμου για να αποχωρήσει ο στρατός του Πούτιν από την Ουκρανία.

H αυτονόητη αυτή αντιπολεμική παρέμβαση με την καθοριστική συμβολή γνωστών ανθρώπων της τέχνης αντιμετωπίζεται από συγκεκριμένους κύκλους με απύθμενη θρασύτητα και πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Πρωταγωνιστής ο γνωστός εκπρόσωπος του επικοινωνιακού εσμού κύριος Γρηγόρης Ψαριανός που έχει το θράσος να ανεβάζει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραποιημένη την αφίσα της αλληλεγγύης με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια.

synavlia.jpg

Είναι δεδομένη και γνωστή η αντιφασιστική και αντιρατσιστική στάση της Αλληλεγγύης για Όλους, οι διαρκείς αγώνες για τη προστασία των αδύναμων χωρίς διακρίσεις.

Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της Δικαστικής οδού είναι δεδομένη».

«Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης τις χυδαιότητες του μετακλητού του;»
Σχόλιο για το θέμα με ανάρτησή του έκανε και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο μετακλητός Γρηγόρης Ψαριανός δίνει τα διαπιστευτήρια του -για άλλη μια φορά- ότι αξίζει τον μισθό του.

Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης τις χυδαιότητες του μετακλητού του;», αναρωτιέται στη σχετική ανάρτησή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tilepaixnidi
Τα πιο αξέχαστα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης
Η ελληνική τηλεόραση έχει φιλοξενήσει στο πέρασμα των δεκαετιών πλήθος τηλεπαιχνιδιών που κατάφεραν να μείνουν χαραγμένα στη μνήμη του κοινού.
Τα πιο αξέχαστα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης
jim rogers
Η λεπτομέρεια που οδήγησε στη διάγνωση άνοιας ενός 55χρονου άνδρα
Η σημασία της προσεκτικής παρατήρησης και της έγκαιρης διάγνωσης φάνηκε μέσα από την ιστορία ενός 55χρονου άνδρα που ζει στην Αυστραλία.
Η λεπτομέρεια που οδήγησε στη διάγνωση άνοιας ενός 55χρονου άνδρα