ergostasio grevena
Και η εταιρία επιβεβαιώνει το θάνατο των τριών εργαζομένων κατά το εργατικό δυστύχημα στο εργοστάσιο στα Γρεβενά

Και η εταιρία ΕΛΤΕΚ επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της το θάνατο των τριών εργαζομένων που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα Γρεβενά, όπου σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη.

«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας», αναφέρει στην ανακοίνωση η εταιρία.

Παράλληλα, προσθέτει:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για το χαμό των συναδέλφων μας και να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους τους.

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θανόντων, με τις οποίες είμαστε σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο, έμπρακτα και ηθικά.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξακολουθούν να τελούν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες η εταιρεία μας συνεργάζεται πλήρως».

Τι καταγγέλλουν ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ

Την ίδια ώρα, απόδοση ευθυνών για το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Γρεβενά, ζητά η ΓΣΕΕ. Παράλληλα το ΠΑΜΕ καταγγέλλει «νέο εργοδοτικό έγκλημα».

Όπως σημειώνει η ΓΣΕΕ«κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Θρηνούμε συνέχεια συναδέλφους χωρίς να λαμβάνεται κανένα ουσιαστικό μέτρο για να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογες τραγωδίες. Η έκρηξη στα Γρεβενά από την οποία μέχρι αυτήν την ώρα αγνοούνται οι τρεις συνάδελφοί μας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Παράλληλα, το ΠΑΜΕ «καταγγέλλει για ακόμη μια φορά όχι μόνο την αδιαφορία κυβέρνησης και εργοδοσίας για την έλλειψη μέτρων προστασίας της ζωής των εργαζομένων, αλλά και την συνειδητή πολιτική που ακολουθούν χέρι-χέρι στον τομέα της μη πρόληψης και της μη απόδοσης ευθυνών, για να μείνουν στο απυρόβλητο οι επενδύσεις, η ανάπτυξη και τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Η επίκληση της ατομικής ευθύνης σε δεκάδες αντίστοιχες περιπτώσεις, όπως γίνεται εδώ και δυο χρόνια με την πανδημία, προσπαθεί να κρύψει την εγκληματική στρατηγική τους, που δεν δίνει δεκάρα για την ανθρώπινη ζωή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιδιωτική ιατρική
Εγκρίθηκε η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Αθήνα - Ποια εταιρεία βρίσκεται από πίσω
Ιδιωτική Ιατρική Σχολή πήρε την πρώτη έγκριση - Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
Εγκρίθηκε η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Αθήνα - Ποια εταιρεία βρίσκεται από πίσω