Βιασμός
Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 39χρονο σύντροφο της μητέρας της - Τη Δευτέρα η δίκη του 39χρονου και της μητέρας της 14χρονης

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσουν την επόμενη εβδομάδα η μητέρα και ο 39χρονος φίλος της, κατηγορούμενοι για τέλεση γενετήσιων πράξεων και κατάχρηση σε βάρος της ανήλικης κόρης της γυναίκας.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης στο τέλος Απριλίου 2021, οπότε και η ανήλικη κοπέλα, ηλικίας τότε 13 ετών, κατέφυγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Πιο αναλυτικά, στις 29 Απριλίου 2021 η 13χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου όπου και κατήγγειλε τον 39χρονο Αιγύπτιο ο οποίος διέμενε με τη μητέρα της, δηλώνοντας ότι την έχει βιάσει.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr , αμέσως μετά ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης από τους αστυνομικούς σε συνεννόηση και με την αρμόδια Εισαγγελική αρχή της Κω, ενώ η 13χρονη υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση και επίσης κατέθεσε σχετικά με την υπόθεση.

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανήλικου κατ’ εξακολούθηση και στις 10 Μαΐου ο ανακριτής Κω εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 39χρονο, ο οποίος την ίδια ημέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του νησιού.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο ακροατήριο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω και εκτός από τον 39χρονο Αιγύπτιο κατηγορούμενη είναι και η μητέρα της ανήλικης.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί να γίνει στις 14 Μαρτίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα