Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις οκτώ και μισή το πρωί της Τετάρτης στο δρόμο Χουδέτσι-Πύργος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στο ύψος της διασταύρωσης προς τα Αρμανώγεια.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα. Πρόκειται για έναν άντρα και μια γυναίκα που επέβαιναν στο ένα από τα τρία οχήματα.
Τα δύο άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και προκειμένου να απεγκλωβιστούν, στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, από το ΠΚ Πύργου και την 3η ΕΜΑΚ.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Χάρακα καθώς και δύναμη της αστυνομίας, που διερευνά τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ