syllalitirio oukrania
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Σε εξέλιξη μαζικό αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία - «Σταματήστε τον πόλεμο, θέλουμε Ειρήνη»

Μαζικό αντιπολεμικό συλλαλητήριο και συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαό, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, το απόγευμα της Τρίτης, ενάντια στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε κρατώντας σημαίες της Ουκρανίας, λουλούδια και χαρτόνια με συνθήματα υπέρ της ειρήνης, αλλά και εναντίον του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Σταματήστε τον Πούτιν, σταματήστε τον πόλεμο, θέλουμε Ειρήνη», ήταν μερικά από τα συνθήματα που ήταν γραμμένα στα χαρτόνια των διαδηλωτών που καταγγέλλουν τις εχθροπραξίες που διεξάγονται για έκτη μέρα σήμερα στην Ουκρανία.

Ακόμη, αρκετοί είναι εκείνοι που φορούσαν μπλούζες και αυτοκόλλητα που αναγράφεται το σύνθημα #μετηνουκρανία κι από πάνω απεικονίζεται το πρόσωπο του Βλατιμίρ Πούτιν ζωγραφισμένο με ένα κόκκινο Χ.

Όπως αναφέρεται στο διαδικτυακό κάλεσμα, η συγκέντρωση ήταν «μια πρωτοβουλία ανεξάρτητων πολιτών που καλεί τις φίλες και τους φίλους της ελευθερίας και της δημοκρατίας στη χώρα μας, από κάθε εθνικότητα, να διαδηλώσουν κατά της βάρβαρης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και υπέρ της ηρωικής αντίστασης του ουκρανικού λαού».

Ανάμεσα στους διαδηλωτές βρέθηκαν η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «βρίσκομαι σήμερα εδώ για να εκφράσω τη συμπαράσταση και τη στήριξη μου στον ουκρανικό λαό» και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Αντίστοιχη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα