Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που αναζωπυρώθηκε στο εσωτερικό του δεύτερου γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia, που βρίσκεται στο λιμάνι του Αστακού, μετά το άνοιγμα του καταπέλτη.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ένα κλιμακοφόρο όχημα, ενώ ρίψεις νερού γίνονται και εξωτερικά της λαμαρίνας του πλοίου προκειμένου να μειωθούν οι υψηλές θερμοκρασίες που εξακολουθούν να υπάρχουν στο εσωτερικό του.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονος καπνός ενώ μόνο όταν σβήσουν εντελώς όλες οι εστίες φωτιάς και καθαρίσει ο αέρας στο εσωτερικό του, θα ξεκινήσει η ρυμούλκηση των φορτηγών και των οχημάτων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ