Γεωργία Μπίκα
«Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός» είναι το μήνυμα της Γ. Μπίκα

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την καταγγελία της για τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη έκανε η Γεωργία Μπίκα, μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

H Γεωργία Μπίκα πήρε για πρώτη φορά θέση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αφού ευχαριστεί για την αγάπη που λαμβάνει τονίζει πως «ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός», προς όσους προσπαθούν να τη διαβάλουν.

Το μήνυμα της Γεωργίας

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε».

 

instagram

Σημειώνεται πως σήμερα υπήρξαν νέες εξελίξεις στην υπόθεση, σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίος φαίνεται να έχει βρεθεί σημαντική ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της 24χρονης.

Αν και οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγο για «καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις», ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, αφού, πλέον, κάνει λόγο για εντοπισμό σημαντικής ποσότητας αλκοόλ και όχι «ελάχιστης όπως κάποιοι έσπευσαν να παρουσιάσουν».

«Εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα»

Ο κ. Γαλεντέρης εξηγεί ότι ύστερα από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων διαπίστωσε ότι: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, αναμένεται να ενσωματώσει το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.

«Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «το στοιχείο για τα ποσοστά αλκοόλ θα το καταθέσω στην ανακρίτρια μαζί με τον τελικό φάκελο, την επόμενη εβδομάδα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιασωνας
Τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πήγαν να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα
Ο βασικός αυτόπτης μάρτυρας και συνοδηγός του οχήματος επιχείρησε με την κατάθεσή του να αποδώσει εμμέσως ευθύνες στο νεαρό οδηγό της μηχανής
Τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πήγαν να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα