georgia bika
ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Η πλευρά της 24χρονης Γεωργίας αναμένεται να ζητήσει επανεξέταση των δειγμάτων, τα αποτελέσματα των οποίων θα χρειαστούν κάποιες ημέρες για να βγουν

Τη δική της απάντηση στις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης σχετικά με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της εξετάσεων, έδωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που εστάλησαν χθες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο από την Ελβετία και έφτασαν στα χέρια της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης έδειξαν ότι βρέθηκε στον οργανισμό της 24χρονης χαμηλό ποσοστό αλκοόλ, ενώ δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ούτε φαρμακευτικές ουσίες.

Ωστόσο, η πλευρά της 24χρονης αναμένεται να ζητήσει επανεξέταση των δειγμάτων, τα αποτελέσματα των οποίων θα χρειαστούν κάποιες ημέρες για να βγουν.

Η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, έγινε την επόμενη ημέρα (σ.σ. από όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς) στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου ελήφθησαν πέντε στειλεοί με επιχρίσματα της παθούσας για προσδιορισμό βιολογικού υλικού (DNA), τα οποία παραδόθηκαν στην Αστυνομία την επόμενη ημέρα.

Η απάντηση της 24χρονης

Όπως δήλωσε η 24χρονη Γεωργία «εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το νοσοκομείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι «κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο» και έπειτα έδωσε την εντολή. Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω. Έψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Έβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή «δώσε τα ούρα»».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας