kalamata
Δύο εργαζόμενες καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας τραυματίστηκαν όταν ξεκόλλησε το στέγαστρο και τις πλάκωσε

Από θαύμα γλύτωσαν δύο εργαζόμενες καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας, όταν στέγαστρο υποχώρησε επί της οδού Μητροπολίτου Μελετίου και τις καταπλάκωσε. Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς να έχουν σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messinialive.gr, οι γυναίκες που καθάριζαν τον δρόμο, μπήκαν κάτω από το στέγαστρο ώστε να προστατευτούν από την καταρρακτώδη βροχή και χαλαζόπτωση. Το βαρύ στέγαστρο αποκολλήθηκε από τον τοίχο ισόγειου κτηρίου και έπεσε στο πεζοδρόμιο της Μητροπολίτη Μελετίου, στο ύψος περίπου της οδού Υπαπαντής, εγκλωβίζοντας τις δύο γυναίκες.

kalamata

Με τη βοήθεια αστυνομικών και εργαζόμενων παρακείμενης επιχείρησης, οι γυναίκες απεγκλωβίστηκαν, με σημάδια στα άκρα τους. 

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες, στον ίδιο δρόμο, με στέγαστρο που λόγω της κακοκαιρίας και της χαλαζόπτωσης ξεκόλλησε και έπεσε. 

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι γυναίκες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις καθώς και σε εξέταση από ιατροδικαστή. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, μόνο εκδορές και εκχυμώσεις, ωστόσο παραμένουν σοκαρισμένες από το ατύχημα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συνταξιούχους υπολογίζει ευρώ σε χαρτονομίσματα με κομπιουτεράκι
Επίδομα 300 ευρώ: Χαμηλότερα τα ηλικιακά όρια για τις συντάξεις χηρείας – Όλες οι αλλαγές
Διεύρυνση του επιδόματος των 300 ευρώ – Ποιες χήρες συνταξιούχοι κερδίζουν 5 χρόνια
Επίδομα 300 ευρώ: Χαμηλότερα τα ηλικιακά όρια για τις συντάξεις χηρείας – Όλες οι αλλαγές