Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
INTIME NEWS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Έφτασαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης στο ΑΠΘ από την Ελβετία

Έφτασε στο ΑΠΘ το e-mail από το εργαστήριο της Ελβετίας με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει το thestival.gr.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα ενσωματωθούν στα αποτελέσματα που προέκυψαν από το εργαστήριο του ΑΠΘ και στη συνέχεια θα συνταχθεί ένα ενιαίο πόρισμα, το οποίο θα σταλεί στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανάλυση DNA που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν είχε βρεθεί υλικό.

Τεχνικός σύμβουλος: «Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τόσο καιρό για τα αποτελέσματα»

Ο Δημήτρης Γαλεντέρης, τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, δήλωσε στην ΕΡΤ για την υπόθεση: «Το συμβάν έγινε την 1η Ιανουαρίου. Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τόσο καιρό για τα αποτελέσματα».

Σε ερώτηση για το πώς κρίνει αυτή την αργοπορία στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Δ. Γαλεντέρης υποστήριξε ότι το πιθανότερο είναι ότι ο υπεύθυνος τους εργαστηρίου στο ΑΠΘ βρήκε κάτι και ήθελε να το επαληθεύσει, στέλνοντας τα δείγματα σε πιο εξειδικευμένο εργαστήριο.

«Περιμένουμε και εμείς τα αποτελέσματα. Τα δείγματα κανονικά καταψύχονται μόλις λαμβάνονται. Τα φάρμακα τα οποία χρησιμοποιούνται για βιασμό δεν είναι μόνο τοξικές ή παράνομες ουσίες, υπάρχουν και νόμιμες όπως είναι το αλκοόλ. Εξαρτάται από την ποσότητα και τη χρήση. Περιμένουμε να δούμε αν επαληθευθεί η καταγγελία περί ναρκωτικών ουσιών» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Δ. Γελεντέρη, «υπάρχουν φάρμακα που φεύγουν πολύ γρήγορα και από τα ούρα».

Για τα αποτελέσματα που δεν είχαν διαβιβαστεί ακόμη στην εισαγγελία εξέφρασε την άποψη ότι «υπάρχει ένα πρώτο αποτέλεσμα από το εργαστήριο του ΑΠΘ και από εκεί και πέρα στάλθηκε ένα δείγμα στην Ελβετία για να γίνει περαιτέρω διερεύνηση. Τα περιμένουμε για να συντάξουμε και εμείς τεχνική έκθεση. Την πορεία της υπόθεσης θα την αποφασίσει ο Εισαγγελέας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΕΤΡΟ
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα - Τα δρομολόγια για Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ
Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα - Τα δρομολόγια για Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ