Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αττική Οδό
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
«Έχω κλειστοφοβία, δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά» λέει γυναίκα που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό - «Πώς να ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα, που να βρούμε τα λεφτά;»

Τον εφιάλτη που βίωσε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό επί δύο ημέρες περιέγραψε στο Mega η κ. Ζωή.

«Μείναμε από τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι. Ήμασταν δύο μέρες μέσα στο αυτοκίνητο. Έχω κλειστοφοβία, δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά. Έμπαινα και έβγαινα συνέχεια. Κάποια στιγμή με έπιασε πανικός, ευτυχώς είχα τα χάπια μου, αλλά με τι να τα πιω; Άνοιξα την πόρτα, πήρα λίγο χιόνι, αλλά δεν μπορούσα να πιω το χάπι. Πήρα μια μεγάλη χούφτα χιόνι, και μετά με έπιασαν τα δόντια μου, δεν μπορούσα να σταθώ, όλη τη νύχτα πέθανα από την κοιλιά μου, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και έκανα την ανάγκη μου πάνω μου. Δεν είχα που να πάω. Είχα κάνει και μια εγχείρηση», είπε η κ. Ζωή.

«Στο αυτοκίνητο ήμουν με την κόρη μου και τον γαμπρό μου. Πήγαινα στο γιατρό. Θέλαμε γύρω στο 1,5 χλμ. για να βγούμε από την Κηφισίας. Έπαιρνα στα κανάλια», πρόσθεσε.

«Πώς θα το αποδείξω όλο αυτό ότι ήμουν εκεί; Δεν ξέρω αν ο γαμπρός μου έχει την απόδειξη από τα διόδια. Πώς να ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα, που να βρούμε τα λεφτά;», διερωτήθηκε η κ. Ζωή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΡΑΝ
Ιράν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί στις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις για την ακρίβεια
Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται στο Ιράν οι διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας, ενώ σε πολλές πόλεις σημειώνονται συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής.
Ιράν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί στις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις για την ακρίβεια