attiki odos kakokairia
Thanasis Kamvysis / SOOC
 Τα τελευταία αποθέματα κουτόχορτου αναζητά προσωπικά ο Πρωθυπουργός, αλλά μέσα  στο χιονιά δε μπορεί να βρει τίποτα και έχει τελειώσει αυτό που είχε στην αποθήκη.

Ήδη δικηγόροι συμβουλεύουν τους παθόντες να μη δεχτούν την αποζημίωση των 2.000  ευρώ, παραιτούμενοι από τα νόμιμα δικαιώματα τους. Οι άνθρωποι αυτοί μέσα στην  ατυχία τους μπορούν να διεκδικήσουν σοβαρή αποζημίωση από έναν οργανισμό με  τεράστια κερδοφορία. Έχουμε ήδη παρέμβαση εισαγγελέα  καθώς ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, διενεργεί την έρευνα με  την εντολή να αναζητήσει ευθύνες όχι μόνο για τη διάπραξη του αδικήματος της  παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών, αλλά και για εκείνο της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής!

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr η εισαγγελική Αρχή διερευνά και  την ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος έκθεσης σε κίνδυνο ζωής κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο! Με τόσο σοβαρά ενδεχόμενα αδικήματα ο Πρωθυπουργός, σαν λαγός  της εταιρίας βγήκε να ζητήσει από τους παθόντες να συμβιβαστούν με 2.000 ευρώ από  την εταιρία και πουλάει κι εκδούλευση, τρομάρα του! 
 
Η Αττική οδός ανεξάρτητα από την ιδιωτική εκμετάλλευση υπόκειται προφανώς στην  κρατική εποπτεία, όπως και όλος ο ιδιωτικός τομέας σε κάθε χώρα. Σε κάθε περίπτωση, ο  εποπτικός ρόλος του κράτους δεν παύει να ισχύει ακόμη και σε περίπτωση ιδιωτικού 
αυτοκινητοδρόμου. Σύμβαση δεν υπάρχει; Νομοθεσία σχετική; Τι ακριβώς κάνει ο  Πρωθυπουργός; Προσπαθεί να μειώσει την οργή και να γλιτώσει τις ομαδικές προσφυγές  προς την εταιρεία; Δεν υπάρχουν νόμοι να προστατεύουν στοιχειωδώς τον πολίτη; Η  αποζημίωση που πρότεινε, όπως λένε νομικοί, είναι πολύ μικρότερη  από όσα δικαστικά  μπορούν να διεκδικήσουν και από την Αττική οδό και από το κράτος, άνθρωποι που βίωσαν  πανικό, ψύχος, ταλαιπωρία και πιθανόν κινδύνευσαν! 
 
 Ξέχασε βέβαια να πει τι θα γίνει με τους χιλιάδες που εγκλωβίστηκαν για πολλές ώρες σε  Μεσογείων, Κηφισσίας, Κατεχάκη και αλλού. Θα τους αποζημιώσει το Δημόσιο όπως  δικαιούνται, οικειοθελώς, εξωδικαστικά ή δικαστικά; Επειδή κι αυτό δε θα το γλιτώσει, δεν  αποκλείεται να το ανακοινώσει οικειοθελώς και βαρύγδουπα. Άλλωστε αυτός θα τα  πληρώσει; Εμείς οι φορολογούμενοι θα πληρώσουμε την εγκληματική αμέλεια αυτού του 
τσίρκου.   

 Επειδή οι λέξεις καμιά φορά χάνουν το νόημα τους, χρειάζεται η χρήση τους να είναι  ακριβής και ..φειδωλή. Αυτά που έγιναν χτες στην Αθήνα είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ. Αυτή η  λέξη ισχύει με το πλήρες νόημα της. Ακόμα και κυβερνητικοί βουλευτές (Κακλαμάνης)
 ζητούν παραιτήσεις. Ούτε και κάποιοι φιλοκυβερνητικοί, επιδοτούμενοι δημοσιογράφοι δε  μπορούν να κρατηθούν. Αναζητούνται δεμάτια με κουτόχορτο. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χανιά φωτιά
Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο της Σούδας στα Χανιά: Εκκενώθηκαν σπίτια και παιδικός σταθμός
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σούδα Χανίων - Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από την περιοχή Ναύσταθμο
Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο της Σούδας στα Χανιά: Εκκενώθηκαν σπίτια και παιδικός σταθμός
taskendi
Εάν έχετε συγγενή πολιτικό πρόσφυγα αυτή η εκδήλωση σας αφορά σήμερα
Σήμερα παρουσιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο Αθηναίων στις 7μ.μ. ένα βιβλίο που αφορά τους πολιτικούς πρόσφυγες, τα παιδιά και τα εγγόνια τους
Εάν έχετε συγγενή πολιτικό πρόσφυγα αυτή η εκδήλωση σας αφορά σήμερα
ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.jpg
Πώς θα αμειφθούν όσοι συμμετέιχαν στις εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση
Καθορισμός αποζημίωσης των απασχολούμενων στις εξετάσεις της 14ης Απριλίου 2024 για την απόκτηση του «Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για...
Πώς θα αμειφθούν όσοι συμμετέιχαν στις εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση