attiki odos kakokairia
Stringer / SOOC
Επίθεση στην εταιρία διαχείρισης της Αττικής Οδού εξαπέλυσε ο Χρήστος Στυλιανίδης, τονίζοντας ότι θα αναζητηθούν ευθύνες - «Αν λειτουργούσε σωστά δεν θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα»

Συγγνώμη από όσους οδηγούς ταλαιπωρούνται από το πρωί στην Αττική Οδό ζήτησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, αναφορικά με το κυκλοφοριακό χάος που δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ενώ υπογράμμισε, κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ελπίδα», ότι θα αναζητηθούν ευθύνες για το κλείσιμο του δρόμου από την εταιρία διαχείρισης.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην Αττική Οδό όπου δυστυχώς η εταιρία δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό παρά τις συσκέψεις στις οποίες υποσχέθηκαν ότι θα έχουν επάρκεια μέσων, συμπλήρωσε ο κ. Στυλιανίδης και πρόσθεσε ότι «πιστεύω ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Αυτή θα είναι η εισήγησή μου στον πρωθυπουργό».

Πρόσθεσε ότι αν λειτουργούσε σωστά η εταιρεία διαχείρισης δεν θα αντιμετωπίζαμε το πρόβλημα αυτή την στιγμή.

Παράλληλα, είπε ότι γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού από τροχαία και πυροσβεστική από την Αττική Οδό.

Ο κ. Στυλιανίδης έκανε λόγο για μια πολύ δύσκολη ημέρα, σημειώνοντας ότι έως αύριο οι συνθήκες θα είναι αντίξοες σε πολλές περιοχές της χώρας αλλά και στην Αττική.

Από αύριο το μεσημέρι στην Αττική τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αλλά θα υπάρχει πρόβλημα από τον παγετό, είπε.

Είπε ακόμα ότι τα προβλήματα ηλεκτροδότησης είναι λιγοστά και αντιμετωπίστηκαν κυρίως στην Εύβοια, ενώ τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί ανοιχτή η εθνική οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

στρατιωτικές σχολές
Στρατιωτικές Σχολές: Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις προκαταρκτικές εξετάσεις
Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών
Στρατιωτικές Σχολές: Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις προκαταρκτικές εξετάσεις
πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος
Ανατροπή με το θάνατο της 13χρονης μαθήτριας - Τι λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
Η μικρή Κάτια, που φοιτούσε στο Ειδικό Σχολείο Χαλκίδας, έδωσε μια γενναία μάχη, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία, βυθίζοντας...
Ανατροπή με το θάνατο της 13χρονης μαθήτριας - Τι λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ